0

Οι επιλογές του τεχνικού του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια. Βασικοί Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς. Στον πάγκο ο Αράο.

Παναθηναϊκός δίνει απόψε το τελευταίο του φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Στις 21.00 θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο την Μακάμπι Νετάνια, η οποία την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην ένατη θέση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ.

Αυτό το παιχνίδι, ουσιαστικά αποτελεί και την πρόβα τζενεράλε, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα του «τριφυλλιού» με την Μάριμπορ ή την Μπότεφ Πλόβντιβ, το οποίο θα γίνει στις 25 του μήνα στο ΟΑΚΑ στις 21.00.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει στην αποστολή τον Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά όχι και στο αρχικό σχήμα, αφού ο Ισλανδός στόπερ μετράει λίγες προπονήσεις. Στο αρχικό σχήμα, ωστόσο, είναι για πρώτη φορά σε φιλικό ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς (έκανε ντεμπούτο με την ΑΕΚ Λάρνακας, περνώντας αλλαγή) και ο Μλαντένοβιτς. «Έκπληξη» σαφώς αποτελεί το γεγονός ότι ο Γουίλιαν Αράο βρίσκεται στον πάγκο.

Στο τέρμα, λοιπόν, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει τον Ντραγκόβσκι, αντί του Λοντίγκιν που έπαιξε με τους Κύπριους, ενώ δεξί μπακ θα είναι ο Κώτσιρας, ο οποίος έως τώρα αγωνιζόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αριστερά θα παίξει ο Μλαντένοβιτς και στο κέντρο της άμυνας οι Γεντβάι, Σένκεφελντ.

Στα χαφ θα είναι οι Μαξίμοβιτς, Βιλένα, στα άκρα οι Μαντσίνι, Τζούριτσιτς και ο Μπακασέτας, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στο προηγούμενο φιλικό (το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Βαγιαννίδης), θ’ αγωνιστεί πίσω από τον Γερεμέγεφ.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, οι Σλοβένοι διεθνείς Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ, ο Ιωαννίδης ο οποίος σύντομα θα μπει με την ομάδα και για προληπτικούς λόγους και ο Μπάλντοκ.

Νικολογιάννης: «Θέλει να τελειώσει άμεσα με την αναπροσαρμογή συμβολαίου του Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Αποκάλυψη Αταμάν για την τελευταία μεταγραφή!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.