0

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τον Ισλανδό στόπερ, ενώ διαθέσιμος είναι φυσικά και ο Μαξίμοβιτς, που έπαιξε και στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Από την άλλη, εκτός είναι οι τρεις Σλοβένοι (Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς), ο Ιωαννίδης αλλά και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Σε αντίθεση με το ματς κόντρα στους Κύπριους, στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο Νίκας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (17/07) ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Μακάμπι Νετάνια (18/07, 21:00).

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, διπλό σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση με την Μακάμπι Νετάνια. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Φικάι, Κάτρης, Ίνγκασον, Ρούμπεν, Άραο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα,  Μπακασέτας, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Νίκας, Γερεμέγεφ».

 

Αταμάν: «Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό – Θα πάρουμε παίκτη στο “4-5”, κοιτάμε στο ΝΒΑ»

Previous article

Από την παραχώρηση άνευ ανταλλάγματος στο «χρυσό κεφάλαιο» των 25 εκατομμυρίων!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.