0

Τα δεδομένα για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στην θέση του αριστερού μπακ. Η «μάχη» για την υπέρβαση με Μαρτίν, η περίπτωση του Έντσο Ντίας και οι πιθανότητες ανατροπής με τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει άμεσα να καλύψει το κενό που υπάρχει στην θέση του αριστερού μπακ και ταυτόχρονα να προχωρήσει σε σημαντική αναβάθμιση των επιλογών που θα έχει στα χέρια του ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Στο Τριφύλλι θα ήθελαν να έχουν κλείσει ήδη αυτό το κεφάλαιο για να είναι διαθέσιμος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League ο νέος παίκτης, ωστόσο, αυτό δεν φαντάζει πιθανό και ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και τον Γιάννη Κώτσιρα.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» προσπαθούν να κλείσουν άμεσα αυτή τη μεταγραφή(όπως και του αριστερού εξτρέμ) και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι τα εξής, πάντα σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας:

  • Όπως είχαμε αποκαλύψει από το βράδυ της Δευτέρας, ο αριστερός μπακ της Τζένοα, Aαρόν Μάρτιν βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Παναθηναϊκού αλλά είναι μία δύσκολη περίπτωση. Περίπτωση που την «παλεύουν» και θα συνιστά τεράστια επιτυχία αν ολοκληρωθεί θετικά για τον σύλλογο.
  • Στην Αργεντινή έγραψαν και σήμερα για τον Έντσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ. Στο Τριφύλλι ρώτησαν προ ημερών για την διαθεσιμότητα του έμπειρου αμυντικού, κατάλαβαν πως η υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει και αποσύρθηκαν. Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, ο Ντίας δεν απασχολεί το κλαμπ.
  • Από τις 5 Ιουλίου έχουμε τονίσει πως όσο ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν υπογράφει σε ομάδα του εξωτερικού και όσο ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει αριστερό μπακ, θα υπάρχουν πιθανότητες(λίγες αλλά υπαρκτές) για ανατροπή στην ιστορία αυτή. Τα σενάρια που ήθελαν τον Έλληνα διεθνή μπακ να έχει συμφωνήσει με την Άουγκσμπουργκ δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα

Φυσικά είναι πιθανό, ο Παναθηναϊκός να «τρέχει» παράλληλα κι άλλες υποθέσεις. Εξάλλου έχει αποδειχθεί αυτό το καλοκαίρι πως ο σύλλογος έχει αναπτύξει καλά «στεγανά» και τα ονόματα που βγαίνουν και έχουν βάση, είναι ελάχιστα…

Το Super Car δώρο του Γιαννακόπουλου που έκανε Τούρμπο και κλείδωσε τον Ναν στην Ελλάδα!

Previous article

Συμβόλαιο α λα… Ίνγκασον ο Ιωαννίδης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.