0

Πώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μια κίνηση, απογείωσε τον Αμερικανό και τον έκανε να νιώσει βασιλιάς της Αθήνας…

Ο Κέντρικ Ναν αποτελεί και με τη… βούλα παίκτη του Παναθηναϊκού Aktor και για την επόμενη σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμφωνήσει εδώ και εβδομάδες με το «τριφύλλι», ωστόσο το NBA out στο συμβόλαιό του έκανε τους «πράσινους» υπομονετικούς και προσεκτικούς. Μόλις το deadline παρήλθε, οι πρωταθλητές Ευρώπης πανηγυρίσαν για τη βέβαιη παραμονή του κορυφαίου σκόρερ της Ευρώπης.

Σε κάθε περίπτωση, η παραμονή του Ναν στο ΟΑΚΑ δεν ήταν μία απλή υπόθεση και ο Παναθηναϊκός Aktor τη δούλεψε μεθοδευμένα και άκρως πετυχημένα. Άλλωστε, οι «πράσινοι» γνώριζαν πως το συνολικό «πακέτο» που βρήκε ο παίκτης στην Ελλάδα τον έκανε να αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλό του το δέλεαρ του «μαγικού κόσμου».

Ο ποιοτικός γκαρντ ουσιαστικά δεν ψάχτηκε ποτέ «ζεστά» για την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Μάλιστα,  έγραψε και έστειλε ο ίδιος τη δήλωση που «έπαιξε» στα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor μία εβδομάδα προτού εκπνεύσει το NBA out. «Πράσινοι, ας πάμε μαζί το ελληνικό μπάσκετ σε επίπεδο που δεν έχει δει στο παρελθόν», ήταν το μήνυμά του.

Το δώρο του Γιαννακόπουλου έκανε τον Ναν… Τούρμπο!

Από εκεί και πέρα, μία κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που έπαιξε τον δικό της ρόλο και έκανε τον Αμερικανό σούπερ σταρ να νιώσει… βασιλιάς της Αθήνας.

Για την ακρίβεια, όταν ο Ναν συναντήθηκε με τον DPG και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας του είπε πως θα του φέρει στο σπίτι του μία ασημί Porsche GT2, αν ο Αμερικανός φέρει στο ΟΑΚΑ το τρόπαιο της Euroleague.

Ο «μπόμπερ» του Αταμάν, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του «τριφυλλιού», πράγματι έφεραν στην Αθήνα το 7ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού Aktor. Έτσι, ο Γιαννακόπουλος τον έκανε… Τούρμπο, καθώς την ημέρα που ο Αμερικανός έφευγε από την Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου είδε την Porsche έξω από το σπίτι του.

Το νέο συμβόλαιο, η προσέγγιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το ξεχωριστό δώρο που του έκανε, το πλάνο του Εργκίν Αταμάν, η ασύλληπτη αγάπη και αναγνώριση προς το πρόσωπό του από σύσσωμη την «οικογένεια» του «τριφυλλιού» και το άκρως πετυχημένο project στους «πράσινους» δημιούργησαν ένα παζλ, που έπεισε τον Ναν να παραμείνει στην Ευρώπη, αλλάζοντας 100% το σκεπτικό που είχε, όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό Aktor…

Από την παραχώρηση άνευ ανταλλάγματος στο «χρυσό κεφάλαιο» των 25 εκατομμυρίων!

Previous article

Ο Μαρτίν, ο Ντίας και η υπόθεση του αριστερού μπακ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.