0

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Σβέριρ Ίνγκασον, ήρθε με κινήσεις που έγιναν… κάτω απ’ τα ραντάρ. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο deal με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και την Μίντιλαντ, ενισχύοντας σημαντικά τη δυναμική τους στα στόπερ, με έναν ποδοσφαιριστή που έχει και την ποιότητα και την προσωπικότητα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Ίνγκασον έρχεται στον Παναθηναϊκό παίρνοντας μικρή αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του. Η Μίντιλαντ τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2023 ξοδεύοντας 4 εκατ. ευρώ και υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών 5,5 εκατ. Στους «πράσινους» το συμβόλαιό του είναι 4ετές (μέχρι το 2028) και το συνολικό πακέτο των απολαβών του φτάνει στα 5.000.000 ευρώ.

Ετησίως λοιπόν ο Ίνγκασον θα παίρνει στο «τριφύλλι» 1.250.000 ευρώ. Αυτόματα γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στην άμυνα των «πράσινων». Παράλληλα, οι διαφορές με τους υπόλοιπους παίκτες δεν είναι μεγάλες. Και αυτό οφείλεται στο σημαντικό μισθολογικό upgrade των τελευταίων ετών.

Ο Ισλανδός θα παίρνει 1,25 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο Γεντβάι, ο Σένκεφελντ, ο Μάγκνουσον, είναι λίγο πιο κάτω στα χρήματα που παίρνουν. Κατά συνέπεια, παρά το εξαιρετικό συμβόλαιο που δόθηκε στον 30χρονο, δεν διαταράσσεται η ισορροπία εντός των αποδυτηρίων, καθώς η μισθολογική διαφορά με τους υπόλοιπους είναι μικρή.

Ακόμη και σε αγωνιστικό επίπεδο, η μεταγραφή αυτή «ξεκλειδώνει» τον Αράο ο οποίος δε θα είναι πλέον… πασπαρτού ανάμεσα στα στόπερ και τα χαφ. Ο Βραζιλιάνος μονιμοποιείται στη θέση του, δηλαδή στη μεσαία γραμμή.

Όταν ο Ίνγκασον… ήταν ο «βράχος» στην άμυνα του ΠΑΟΚ (Vid)

Previous article

Αποσύρθηκε από την Εθνική του ο Σακίρι που ακούγεται για Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.