0

Αλλαγή σελίδας για τον Ίνκι Ίνγκασον.

Ο διεθνής Ισλανδός στόπερ άφησε πίσω του την Δανία και την Μίντιλαντ κι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το Τριφύλλι έρχεται να αποτελέσει το δεύτερο ελληνικό σταθμό της καριέρας του έπειτα από τα τέσσερα χρόνια (2019-2023) της θητείας στον ΠΑΟΚ.

Το  SDNA ζήτησε το σχόλιο ενός πρώην…δικού μας Ισλανδού για την μεταγραφή του «Ίνγκα» στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα του Άρναρ Γκρέταρσον, άλλοτε παίκτη – τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και νυν προπονητή της Βαλούρ Ρέικιαβικ.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω το αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ούτε τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει. Σίγουρα πρέπει να βρει παίκτες που θα ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού του…» τόνισε αρχικά ο Άρναρ Γκρέταρσον και πρόσθεσε:

«Κατά την γνώμη μου πάντως, ο Ίνγκασον είναι ανώτερος στόπερ από τον Μάγκνουσον που βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού».

Ίνγκι Ίνγκασον: Ο «Βίκινγκ» που έρχεται να δώσει άλλη δυναμική στην άμυνα του Παναθηναϊκού (videos)

Previous article

Πανηγύρισε το Euro με… άρωμα Παναθηναϊκού ο Ρούμπεν Πέρεθ (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.