0

Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται ακόμα περισσότερο στα μετόπισθεν με την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στην τετράδα των Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν , ώστε να δημιουργθεί μια… απροσπέλαστη αμυντική γραμμή.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως από την μία ο 31χρονος στόπερ γνωρίζει άριστα το ελληνικό Πρωτάθλημα από το πάρασμά του στον ΠΑΟΚ, ενώ από την άλλη θα έχει ακόμα πιο εύκολη προσαρμογή στην Αθήνα, λόγω της παρουσίας του Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Οι δύο Ισλανδοί αμυντικοί είναι εδώ και αρκετά χρόνια συμπαίκτες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, με την πρώτη τους κοινή παρουσία να έρχεται το καλοκαίρι του 2016, σε ένα φιλικό με τη Νορβηγία. Ο Ίνγκασον αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και ο Μάγκνουσον ως αριστερός μπακ, θέσεις που διατήρησαν ως επί το πλείστον στην Ισλανδία.

Αγωνίστηκαν μαζί στο Μουντιάλ του 2018, ενώ τα επόμενα χρόνια δοκιμάστηκαν και μαζί στην άμυνα, σε σχηματισμό 3-5-2 από τον Έρικ Χάμρεν. Το σίγουρο πάντως είναι πως πρόκειται για δύο παίκτες που μπορούν να βρεθούν με… κλειστά μάτια, κάτι που καλείται να εκμεταλλευτεί και στον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Πέρασε ιατρικά ο Ίνγκασον και είναι στα γραφεία για υπογραφές!

Previous article

Μαξίμοβιτς: «Να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι, άτυχος ο Αλόνσο στην Σεβίλλη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.