0

Την ώρα που άπαντες στον Παναθηναϊκό διατυμπανίζουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, ο ίδιος περνά στιγμές χαλάρωσης στην παραλία, αγκαλιά με την σύντροφό του Ελένη Βουλγαράκη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετράει αντίστροφα για να μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού με την ομάδα και να είναι έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο τον Ιούνιο στο φιλικό της Εθνικής με την Γερμανία, έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, αλλά ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα αποκατάστασης στην Αθήνα. Τις τελευταίες μέρες γυμνάζεται μόνος του, ωστόσο, σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του νέου τεχνικού Ντιέγκο Αλόνσο.

Με την ζέστη που επικρατεί, πάντως, εκμεταλλεύτηκε το ρεπό και πήγε στην Βουλιαγμένη για μπάνιο με την σύντροφό του Ελένη Βουλγαράκη, γεγονός που έγινε γνωστό από την παρέα του, αλλά και τον ίδιο στα social media.

Δείτε τον Φώτη Ιωαννίδη αγκαλιά με την Ελένη Βουλγαράκη στην θάλασσα.

Ο Κέντρικ Ναν, το deadline για το NBA out και η μεταγραφή του ψηλού

Previous article

«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να κάνει πρόταση στη Ράκοβ για τον Ρακόβιτσαν» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.