0

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι στα…κάγκελα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν κρατιούνται. Δεν μπορούν να περιμένουν. Η περσινή ονειρική σεζόν όχι μόνο δεν έβαλε τέλος στα όνειρα τους και τη “δίψα” τους, αλλά αντιθέτως τους άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη. Τους έκανε να ονειρεύονται ακόμα περισσότερους τίτλους, ακόμα περισσότερα αστέρια, ακόμα περισσότερες νύχτες μαγικές και… ονειρεμένες.

Και για τον λόγο αυτό… βιάζονται. Βιάζονται να δουν την καινούρια ομάδα. Βιάζονται να δουν τον Λορένζο Μπράουν, βιάζονται να δουν το νέο ΟΑΚΑ, βιάζονται να δουν τον νέο παίκτη που θα πάρει ο Παναθηναϊκός. Και αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία της διοίκησης και της ομάδας. Που έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο, μέσα Ιουλίου, να πηγαίνει διακοπές, να πηγαίνει στις παραλίες και το μόνο που σκέφτεται να είναι ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης και να είναι με το δάχτυλο στο refresh και το f5.

Κάτι που είναι απολύτως κατανοητό για όλους. Και ειδικά από τη στιγμή που στα social media ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ή να γράφει ότι θέλει, από ονόματα, μέχρι… σενάρια επιστημονικής φαντασίας τότε η… αδρεναλίνη ανεβαίνει, το θερμόμετρο επίσης και κανείς δε μπορεί να ελέγξει το παραμικρό.

Αυτό όμως δε συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες τους συνεχίζουν να δουλεύουν σύμφωνα με το πλάνο που έχουν καταστρώσει εδώ και μήνες. Και στο αγωνιστικό κομμάτι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Εργκίν Αταμάν. Εκείνος θα αποφασίσει για το τελευταίο κομμάτι του παζλ και ότι και να πει ο Τούρκος προπονητής θα είναι… νόμος.

Πολύ απλά γιατί το έχει… κερδίσει. Και τους έχει κερδίσει. Όλους. Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά επισημοποίησε την παραμονή του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι στην ομάδα (ανεξαρτήτως τι θα γίνει στη συνέχεια). Αυτή ήταν απόφαση Αταμάν. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” ζήτησε να μη μείνει ελεύθερος, να παραμείνει στο ΟΑΚΑ και η είδηση αυτή όχι μόνο δεν σήκωσε… θύελλα αντιδράσεων (λόγω της παρουσίας του Πολωνού στην πρώτη σεζόν του στην ομάδα), αλλά οι φίλαθλοι της ομάδας είπαν πως “Αφού αυτό ήθελε ο Αταμάν καλώς και έγινε”. Και άλλωστε ποιος και τι να πει στον Αταμάν. Που την πρώτη του σεζόν στην ομάδα κέρδισε τα πάντα και το έκανε με τον τρόπο του. His way. Με το κλειστό rotation, με τις επιλογές του, με τις μεταγραφές του, με την συνολική του στάση στις δύσκολες καταστάσεις.

Τον Νοέμβριο μίλαγες για εισιτήρια του Final-4 και τον έλεγαν γραφικό. Μετά το 0-1 της Μακάμπι έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι στο Βερολίνο και τον έλεγαν γραφικό. Μετά το 0-2 του Ολυμπιακού στους τελικούς έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα και τον έλεγαν και πάλι γραφικό. Τελικά όπως αποδείχθηκε άλλοι ήταν οι γραφικοί.

Οι μόνοι που ανησυχούν με την παραμονή του Μπαλτσερόφκσι (σε συνδυασμό με το ποιος θα έρθει στο ΟΑΚΑ) είναι οι αντίπαλοι του “τριφυλλιού”. Οι οποίοι στα social media θέλοντας να κρύψουν την ανησυχία τους προσπαθούν να ειρωνευτούν τον Πολωνό. Λες και ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το Ευρωπαϊκό με δεύτερο σέντερ τον Μπαλτσερόφσκι. Λες και ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το πρωτάθλημα με δεύτερο σέντερ τον Μπαλτσερόφκσι.

Ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται. Δεν πιέζεται. Και δεν ανησυχεί για τίποτα και από κανέναν. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν να βαδίζουν στον δρόμο που έχουν χαράξει και όταν έρθει η ώρα η ομάδα θα είναι έτοιμοι για να μπει στη σεζόν με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων της, αλλά και την κατάκτηση ακόμα περισσότερων τίτλων.

ΥΓ1: Επειδή πολλοί ξεκινάτε την ανάγνωση από τον τίτλο και πάτε στα υστερόγραφα, διαβάστε και το κείμενο ολόκληρο για να μη… βρίζετε μόνο από τον τίτλο.

ΥΓ2: Και… καλές βουτιές.

Πηγή: sdna.gr

Πέρυσι «λάβα» σε Λεωφόρο, sold-out στο ΟΑΚΑ και με μια κίνηση… άδειασαν κόσμος και γήπεδο!

Previous article

Το συνεχίζουν οι Ιταλοί: «Θέλει Μπολόνια ο Ιωαννίδης – Συμφωνία για απολαβές και διάρκεια»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.