0

Η ΕΛ. ΑΣ. προχώρησε σε 74 συλλήψεις μετά από τους πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, με τους περισσότερους από αυτούς να κατηγορούνται με σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Πυροβολισμοί έπεσαν χθες το βράδυ (13/7) έξω από τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας. Από το συμβάν υπήρξε ένας τραυματίας στο πόδι, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 74 προσαγωγές οι οποίες έγιναν συλλήψεις. Πέντε εξ αυτών είναι ανήλικοι.

Όπως αναφέρει το Proto Thema η Ελληνική Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, στο οποίο συμμετείχαν άτομα που είχαν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές. Η προσοχή είναι στραμμένη σε ομάδες οργανωμένων οπαδών, αφού μερικές εξ αυτών δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις και πως οι έρευνες για το συμβάν έχουν εστιάσει στην πιθανή ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης .

Υπενθυμίζεται πως ακόμα είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίοι οι οπαδοί ήρθαν σε σύγκρουση, με τον έναν εξ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Κατά τη διάρκεια του γεγονότος τραυματίστηκε ένα άτομο στο πόδι, αλλά και δύο ακόμα το ένα στην κοιλιά και το ένα στο χέρι μετά από ξυλοδαρμό.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η ζωή τους.

 

Βαγιαννίδης: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, δεν είμαι ούτε στα μισά των δυνατοτήτων μου»

Previous article

Ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο θα… τρέχει – Τον ομορφαίνει ο Μπακασέτας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.