0

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα το πρώτο του φιλικό στην Λεωφόρο, αντιμετωπίζοντας την δευτεραθλήτρια Κύπρου, ΑΕΚ Λάρνακας, που πέρσι έχασε το Πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο λοιπόν κατέληξε στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως δεν είναι διαθέσιμοι οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Μπάλντοκ, Τσέριν, Νίκας, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιούρι Λοντίγκιν, με τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα στα άκρα της άμυνας και τους Σένκεφελντ και Γεντβάι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Αράο, Βιλένα και Μπακασέτας, με τους Μαντσίνι και Τζούρισιτς στα άκρα και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για το «Τριφύλλι» θα είναι οι: Ντραγκόφσκι, Λίλο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Πέρεθ, Λημνιός, Αϊτόρ, Φικάι, Μαξίμοβιτς, Κάτρης και Νταμπίζας.

 

Παναθηναϊκός: «Δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς την ταυτοποίηση εισιτηρίου»

Previous article

Μεταξύ τους συμπλοκές οπαδών του Παναθηναϊκού και πυροβολισμοί! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.