0

Δημοσίευμα της Record κάνει λόγο για νέα πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη, με τους Πράσινους να αρνούνται και πάλι.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει γίνει διακαής πόθος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας εδώ και έναν χρόνο. Η πορτογαλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα επιθετικό, αλλά δέχεται συνέχεια… άκυρα από τον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν θέλει να τον παραχωρήσει.

Ένα νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία λοιπόν κάνει λόγο για νέα πρόταση της Σπόρτινγκ και νέα άρνηση των Πρασίνων. Συγκεκριμένα, η Record υποστηρίζει πως αυτή τη φορά δεν έγινε μόνο οικονομική πρόταση, αλλά μέσα σε αυτή υπήρχε και ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος γίνεται για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό, ενώ το ποσό φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ελληνικού συλλόγου έδωσαν ακόμα μία αρνητική απάντηση στην ομάδα της Λισαβόνας.

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η μόνη που έχει στη λίστα της τον Έλληνα επιθετικό. Η Ίπσουιτς πριν από περίπου έναν μήνα είχε κάνει μεγάλη πρόταση στον Παναθηναϊκό, με το ποσό που έφτασε να είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά οι Πράσινοι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν και απάντησαν αρνητικά.

Ίδιο ήταν και το αποτέλεσμα στην προσφορά της Μπολόνια, η οποία… κυνηγάει τον 25χρονο διεθνή. Ο ιταλικός σύλλογος πρόσφερε το ίδιο με την Ίπσουιτς και η απάντηση από το Τριφύλλι ήταν παρόμοια, αφού λέγεται πως και ο παίκτης δεν έχει ακόμα στόχο να αποχωρήσει από την ομάδα.

 

Σε αναζήτηση εξτρέμ για την αντικατάσταση του Παβόν η Γκρέμιο

Previous article

Ιστορικό επίτευγμα του Παναθηναϊκού: Ρεκόρ μεταλλίων μέσα σε μία χρονιά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.