0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο στο πρώτο του φιλικό τεστ επί ελληνικού εδάφους.

Το τέταρτο φιλικό του θα δώσει ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στη Λεωφόρο την ΑΕΚ Λάρνακας (21:00, COSMOTE SPORT 1), συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει των ευρωπαϊκών προκριματικών.

Στις προηγούμενες φιλικές τους αναμετρήσεις, οι «πράσινοι» επικράτησαν 14-0 επί της Χάους Ιμ Ένσταλ, ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την Πάφο, και ηττήθηκαν 1-0 από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ.

Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει στα πρώτα ματς επί Ντιέγκο Αλόνσο το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, ωστόσο υπάρχουν ακόμη σημαντικές απουσίες, τόσο λόγω τραυματισμών όσο και λόγω των κενών στο ρόστερ που θα καλυφθούν με μεταγραφές.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ Λάρνακας είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ στην ισοβαθμία. Στην προετοιμασία της, βέβαια, έχει υποστεί τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, από την Ντεν Μπος, τον ΠΑΟΚ και τη Σερκλ Μπριζ.

Όσον αφορά τα απολύτως αγωνιστικά, στο φιλικό αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο διεθνής χαφ έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστεί, είτε κατά τη διάρκεια του ματς είτε ως βασικός. Το ίδιο ισχύει και για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, που επίσης ενσωματώθηκε και αναμένεται να παίξει κανονικά, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Τάσος Μπακασέτας μετά την απουσία του στα προηγούμενα φιλικά.

 

Με απόφαση Αταμάν μένει στον Παναθηναϊκό ο Μπαλτσερόφσκι!

Previous article

Πραγματικός οδοστρωτήρας: Οι καλύτερες στιγμές του Ματίας Λεσόρ στη σεζόν! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.