0

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι παρουσιαζόταν το τελευταίο διάστημα ως «φευγάτος», καθώς η Ουνικάχα Μάλαγα τον περίμενε στην Ισπανία. Άλλωστε, ο Πολωνός σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης και για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον Μπαλτσερόφσκι, πιστεύοντας πως στον 2ο χρόνο είναι πιθανό να προσαρμοστεί καλύτερα στο «πράσινο» ρόστερ και το επίπεδο της Euroleague.

O Παναθηναϊκός Aktor είχε τη δυνατότητα να κάνει opt-out από το συμβόλαιο με τον Πολωνό και να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι τα μεσάνυχτα της 12ης Ιουλίου. Όμως, το «τριφύλλι» επέλεξε να μην ενεργοποιήσει το σχετικό out, κρατώντας τον διεθνή αθλητή στο ρόστερ του.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεσή του μοιάζει να είναι ανεξάρτητη από την υπόλοιπη μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών Ευρώπης. Επομένως, οι «πράσινοι» παραμένουν… ενεργοί στην αγορά, στην αναζήτηση για τον ψηλό που θα «κλείσει» το ρόστερ.

Έτσι, θέμα παραχώρησής του δεν τίθεται πλέον στο τραπέζι, παρά το γεγονός πως η πλευρά του είχε έρθει σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα. Ο Μπαλτσερόφσκι θα ξεκινήσει κανονικά την «πράσινη» προετοιμασία και από την εικόνα του είναι πιθανό να εξαρτηθεί και το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

 

Ο Παναθηναϊκός αγοράζει με 3,2 εκατ. ευρώ το κορυφαίο glass floor που κυκλοφορεί στην αγορά!

Previous article

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Λάρνακας: Πρώτο φιλικό τεστ επί αθηναϊκού εδάφους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.