0

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για υψηλής ποιότητας εξτρέμ προκειμένου να αναπληρωθεί το κενό που άφησαν με την αποχώρηση τους, οι Μπερνάρ και Παλάσιος.

Μια από τις περιπτώσεις που φέρεται να απασχολεί τον Ντιέγκο Αλόνσο είναι αυτή του Μύρτο Ουζούνι, ο οποίος έπειτα από 2.5 χρόνια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Γρανάδα, μετά τον υποβιβασμό στη Segunda Division.

Ο 29χρονος εξτρέμ ήταν από τους διακριθέντες του ισπανικού συλλόγου την τελευταία διετία έχοντας σκοράρει 35 γκολ σε 84 ματς πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα στην περυσινή σεζόν πήρε μέρος σε 34 παιχνίδια στην La Liga σημειώνοντας 11 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ουζούνι δεν λέει όχι στην προοπτική που του δίνει ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» μπορούν εκτός των άλλων να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Επιπρόσθετα, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική την πραγματικότητα, αφού μέχρι τα 17 του βρισκόταν στην Ζάκυνθο, ενώ για ένα τρίμηνο πέρασε και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Μάλιστα πριν από περίπου δύο χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στην απόκτηση του!

Εκτός από τον Παναθηναϊκό για τον Ουζούνι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Βαλένθια, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Έκλεισε» αριστερό μπακ η Ρίβερ Πλέιτ – Στην έξοδο ο Ντίας που αρέσει στον Παναθηναϊκό

Previous article

Τα κομμάτια που μένουν για να ολοκληρωθεί το «πράσινο» παζλ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.