0

Ο Παναθηναϊκός αναζητά αριστερό μπακ κι ένα όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Έντσο Ντίας, με δημοσιεύματα από το εξωτερικό μάλιστα να αναφέρουν το ποσό με το οποίο το «Τριφύλλι» θα μπορούσε να τον κάνει δικό του.

Σήμερα πάντως προέκυψε θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, αφού η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράνκο Καρμπόνι, κάτι που σημαίνει ότι ο 28χρονος μπακ οδηγείται ουσιαστικά στην έξοδο, αφού ο χρόνος συμμετοχής του θα μειωθεί ακόμα περισσότερο.

Μένει να φανεί εάν οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν αυτή την συγκυρία και να τον αποκτήσουν ή εάν υπάρχει κάποια άλλη περίπτωση που βρίσκεται στο προσκήνιο, με τον Αργεντινό να αποτελεί το μπακ-απ.

Το Who is Who

Ο 28χρονος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αγροπεκουάριο και έμεινε εκεί έως και το 2019, καταγράφοντας συνολικά 35 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς η Ταγιέρες τον πήρε δανεικό, ενώ έναν χρόνο μετά τον αγόρασε για άγνωστο ποσό.

Στην ομάδα αυτή αγωνίστηκε έως τον Ιανουάριο του 2023, καταγράφοντας 128 συμμετοχές με 7 γκολ και 10 ασίστ, «αναγκάζοντας» την Ρίβερ Πλέιτ να δώσει 2.3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Με τον ιστορικό αργεντίνικο σύλλογο έχει παίξει 66 φορές, με απολογισμό 1 γκολ και 7 ασίστ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026.

Η ανακοίνωση του Καρμπόνι:

 

«Τριπλή» ενίσχυση από το εξωτερικό για τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Θετικός για Παναθηναϊκό ο Ουζούνι – Το 2022 έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.