0

Η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής παραμένει στην μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού διανύοντας το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA με πηγή προέλευσης την Πολωνία, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, Γιούρι Ριμπέιρο που έμεινε ελεύθερος από την Λέγκια Βαρσοβίας προτάθηκε στο Τριφύλλι.

Γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου 1997 προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν, γράφοντας συνολικά στο κοντέρ, 39 παιχνίδια – 2 γκολ – 2 ασίστ – 3390 λεπτά.

Με τη Λέγκια αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια (2021-24) έχοντας συνολικά 86 συμμετοχές – 3 γκολ – 6 ασίστ, ενώ για δύο χρόνια (2021-23) υπήρξε συμπαίκτης στο πολωνικό κλαμπ με τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού.

Πριν από την Λέγκια έπαιξε σε Νότιγχαμ Φόρεστ ( 57 συμμ. – 1 γκολ – 3 ασίστ), Μπενφίκα (9 συμμ.)  Ρίο Άβε (29 συμμ. – 1 γκολ – 5 ασίστ) ενώ μετρά 66 διεθνείς συμμετοχές με όλες τις…μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Παρεμπιπτόντως, το καλοκαίρι του ΄21 ο κυκλοφόρησε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ κι έχοντας μείνει νωρίτερα ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ριμπέιρο είχε μπει στη διαδικασία να μιλάει από τον περασμένο Μάρτιο – όπως έγραψε το SDNA –  για την προοπτική καλοκαιρινής μεταγραφής σε ελληνική ομάδα.

Ηγεμονικό συμβόλαιο δίνει στον Σπόραρ η Σλόβαν – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό

Previous article

«Τριπλή» ενίσχυση από το εξωτερικό για τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.