0

Οι Σλοβάκοι είναι γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες πως θέλουν να φέρουν πίσω τον Αντράζ Σπόραρ, με την είδηση αυτή να επιβεβαιώνεται από τα πλέον επίσημα χείλη, ενώ φαίνεται πως και ο ίδιος ο παίκτης βλέπει πολύ θετικά μια τέτοια μεταγραφή.

Νεότερα δημοσιεύματα από την Σλοβενία αναφέρουν πως η επιθυμία της Σλόβαν είναι τόσο μεγάλη, που η ομάδα είναι διατεθειμένη να αγνοήσει τους κανονισμούς που έχει θέσει σε οικονομικό επίπεδο και να προσφέρει τον παίκτη τετραετές συμβόλαιο, με απολαβές αντίστοιχες αυτών που απολαμβάνει στο «Τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, γίνεται λόγος για ένα ποσό της τάξεως του 1.5 εκατ. ευρώ που θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό για να αποσπάσει το «ναι» του, κάτι πάντως που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται και δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ούτε από τα μέσα της Σλοβενίας και της Σλοβακίας.

Εάν πάντως η Σλόβαν τα βρει σε όλα με τον Σπόραρ και έχει σύμμαχο τον παίκτη, τότε αυξάνονται αρκετά οι πιθανότητες τελικά να υπάρξει «deal» και ο Σλοβένος στράικερ να αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους» το επόμενο διάστημα.

Γιαννακόπουλος: «Η πιο βρώμικη ιστορία και αποδεικνύεται περίτρανα!»

Previous article

Ο Γιούρι Ριμπέιρο και ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.