0

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Φακούντο Πελίστρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίκτης που παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, ο Φακούντο Πελίστρι είναι… φευγάτος από το Μάντσεστερ, καθώς ο ρόλος που έχει στην Premier League δεν τον ικανοποιεί καθόλου. Ο Ουρουγουανός εξτρέμ, που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, θα επιδιώξει να φύγει τόσο ως δανεικος, όσο και ως κανονική μεταγραφή.

Ο Πελίστρι, ο οποίος κλήθηκε με Αλόνσο στην Εθνική Ουρουγουάης για πρώτη φορά, παίζει… έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, σε θέση στην οποία οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν οικονομική υπέρβαση για να φέρουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μένει να δούμε αν αυτή η αποχώρηση σημαίνει κάτι για το Τριφύλλι.

Με τους «Κόκκινους Διαβόλους» έχει αγωνιστεί 25 φορές, μοιράζοντας 2 ασίστ, ενώ από το 2020 που τους ανήκει έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Αλαβές και Γρανάδα, μετρώντας 35 συμμετοχές στην πρώτη και 15 στην δεύτερη, μαζί με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού και o Μύρτο Ουζούνι

Previous article

“Ονειρεύονται”…. Τσέριν οι Ιταλοί !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.