0

Ο Τάκης Φύσσας αποτελεί παρελθόν από τον ρόλο που είχε στην Εθνική ομάδα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στους «πράσινους».

Η σύμβαση του παλαίμαχου αμυντικού, αλλά και του Κώστα Κωνσταντινίδη, με την Ομοσπονδία έληξε και η νέα διοίκηση δεν προτίθεται να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.

Συνεπώς, η επιστροφή του Τάκη Φύσσα στον Παναθηναϊκό πρέπει αν θεωρείται δεδομένη, καθώς σύμφωνα με τις πληροοφίες που διαρρέουν, από τον Αύγουστο θα γυρίσει σε γνώριμα λημέρια.

Ο 51χρονος αναμένεται να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του «τριφυλλιού», στη θέση του Βαγγέλη Σάμιου, ενώ δεν αποκλείεται ο ρόλος του να είναι αναβαθμισμένος και να ασχολείται με θέματα και της ανδρικής ομάδας.

Ο Φύσσας είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό του καλοκαίρι του 2019, με τον παλαίμαχο πρωταθλητή Ευρώπης να είχε διετελέσει χρέη τεχνικού διευθυντή στην πρώτη ομάδα και υπεύθυνου ακαδημίων.

Αθήνα σημαίνει… Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος σημαίνει Παναθηναϊκός!

Previous article

Ενδιαφέρον από Τουρκία για Αράο – Οι σκέψεις του παίκτη και του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.