0

Για λίγο… ξαπόστασε η Σπόρτινγκ και επανέρχεται για τον αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού.

Ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε διαμηνύσει πως αποσύρεται από τη μάχη της απόκτησής του καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει στα “θέλω” του Παναθηναϊκού, που υπερβαίνουν κατά πολύ τα 20 εκατ. ευρώ τα οποία είχαν ως ταβάνι οι πρωταθλητές Πορτογαλίας, τώρα στη Σπόρτινγκ κάνουν… στροφή κι ετοιμάζονται να διεκδικήσουν ξανά τον διεθνή στράικερ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τόσο η “Α Bola”, όσο και η “Record” που έχουν μάλιστα πρωτοσέλιδο σήμερα (10/7) τον άσο του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της η A Bola υποστηρίζει ότι είναι πιθανό τις προσεχείς ημέρες να ξεκινήσει νέες επαφές η ομάδα της Λισαβόνας με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος να θυμίσουμε ότι πρόσφατα απέρριψε πρόταση 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη.

Από την πλευρά της η Record αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ πρόκειται να στείλει άνθρωπό της στην Αθήνα για να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τους Πράσινους και να προσπαθήσει να βρει τη “χρυσή τομή”.

Ο Παναθηναϊκός θα σπάσει στο Καλλιμάρμαρο το πανευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης – Στόχος οι 30.000 και πάνω!

Previous article

Ο Γκραντ ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του: «Θέλω το back to back»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.