0

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε να χρησιμοποιήσει το πιο ιστορικό αθλητικό venue του πλανήτη, το Καλλιμάρμαρο, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στις 20-21 Σεπτεμβρίου!

Σύμφωναμεπληροφορίες, ο Παναθηναϊκός AKTOR προχώρησε σε ένα ιστορικό αίτημα και θέλει να ετοιμάσει κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο. Κάτι… μυθικό για την Ελλάδα, τον αθλητισμό, αλλά και συνολικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το «τριφύλλι» αιτήθηκε να χρησιμοποιήσει το πιο ιστορικό αθλητικό venue του πλανήτη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που διεξάγεται στις 20-21 Σεπτεμβρίου, στην μνήμη του εμβληματικού ηγέτη των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Οι «πράσινοι» έχουν προσκαλέσει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αναντολού Εφές και έχουν ήδη καταθέσει το σχετικό αίτημα, ώστε να διοργανώσουν ένα event που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας, με την παρουσία κόσμου στους φιλικούς αγώνες.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας σκοπεύουν να μεταφέρουν στο Καλλιμάρμαρο το σημερινό παρκέ του ΟΑΚΑ. Πλέον, ο Παναθηναϊκός AKTOR, όπως και όλη η μπασκετική Ευρώπη, αναμένουν την οριστική απάντηση στο αίτημα που έχει κατατεθεί, για το αν θα παραχωρηθεί το Καλλιμάρμαρο για το φετινό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και αν θα… γραφτεί ιστορία τον Σεπτέμβριο, υπό το βλέμμα 45 χιλιάδων και παραπάνω θεατών!

 

Τόσα θέλει η Ρίβερ Πλέιτ για τον Ντίας!

Previous article

Γνωστός ξένος αριστερός μπακ ο πρώτος στόχος, ο Έντσο Ντίας στο «plan B»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.