0

Για την υπόθεση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της Μάλαγα, Χουάνμα Ροντρίγκεθ.

Ο Χουάνμα Ροντρίγκεθ, δήλωσε την Τρίτη ότι το ρόστερ της Ουνικάχα Μάλαγα«έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», καθώς «όλοι οι παίκτες στην περιφέρεια και στη frontline έχουν συμβόλαια (Τάισον Πέρες, Μέλβιν Έτζιμ, Ντίλαν Οσετκόφσκι και Ντάβιντ Κράβις), ενώ αναμένουμε μια πιθανή άφιξη και το τι θα συμβεί με τον Γιανκούμπα Σίμα».

«Αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε την ομάδα που μόλις ανέφερα, που είναι κι ο στόχος μας», είπε κατά την παρουσίαση του Τάισον Πέρες ο αθλητικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, προσθέτοντας ότι «αν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα αποφασιστεί εάν θα έχουμε μια ομάδα με 12 ή 13 παίκτες, αλλά ήδη είναι όλα κάπως διαμορφωμένα».

Σχετικά με τη μεταγραφή του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, με τον οποίο η Ουνικάχαέχει έρθει σε πλήρη συμφωνία αλλά ακόμα δεν έχει αποδεσμεύσει από τον Παναθηναϊκό, επεσήμανε ότι «είναι παίκτης που έχει συμβόλαιο» και πως «είμαστε πανέτοιμοι αν προκύψει αποδέσμευση, αν και αυτό δεν έχει συμβεί ως τώρα».

Τέλος, ο Χουάνμα Ροντρίγκεθ μίλησε για την περίπτωση του Οσετκόφσκι, τονίζοντας πως… «Αν και έχει συμβόλαιο, μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα, όπως ένας τραυματισμός ή η πληρωμή της ρήτρας από άλλη ομάδα», ως απάντηση σε ερώτηση για το ζωηρό ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον παίκτη.

Αλβανικά ΜΜΕ: «Έτοιμος να υποδεχθεί τον Σακίρι με… ανοιχτές αγκάλες ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Η υπέρβαση για αριστερό μπακ λέγεται Άλεξ Σάντρο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.