0

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση των Βίκτορ Ράσοβιτς και Νίκου Παπασηφάκη, οι οποίοι θα ενισχύσουν το δυναμικό της ομάδας ως νέες προσθήκες. Ο Ράσοβιτς είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σερβίας και ο Νίκος Παπασηφάκης διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού θα αγωνίζονται οι Βίκτορ Ράσοβιτς και Νίκος Παπασηφάκης καθώς υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα του τριφυλλιού για την αγωνιστική σεζόν 2024/25.

Παράλληλα, οι πράσινοι την Δευτέρα (8/7) ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νίκο Κουρουβάνη και τον Απόστολο Γεωργαρά.

Ο Βίκτορ Ράσοβιτς αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα της εθνικής Σερβίας. Ο 31χρονος περιφερειακός ήταν μέλος της αποστολής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2018 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο του 2017. Ο ίδιος τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο στόχος του είναι να φτάσει πολύ ψηλά με την νέα του ομάδα.

Ο Νίκος Παπασηφάκης εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, έχοντας στο βιογραφικό του μια μακρά πορεία σε ελληνικές ομάδες. Ο 26χρονος περιφερειακός έχει αγωνιστεί στις: ΝΟ Χανίων, ΑΝΟ Γλυφάδας, Υδραϊκός, ΓΣ Περιστερίου και ΝΟ Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, υπήρξε βασικό μέλος της αποστολής της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Ράσοβιτς

” Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βίκτορ Ράσοβιτς για το τμήμα υδατοσφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Πολύ μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο πόλο καθώς φέρνει στην Ελλάδα τον Βίκτορ Ράσοβιτς.

Ο 31χρονος περιφερειακός είναι ένας σπουδαίος πολίστας ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Σερβίας, με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο του 2017.

Η καριέρα του είναι σπουδαία και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ερυθρός Αστέρας, Μπαρτσελονέτα, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Τσόλνοκι, Νόβι Μπέογκραντ και Νουαζί λε Σεκ. “

Οι δηλώσεις του Ράσοβιτς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη : “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι αυτό τον χρόνο στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα πέρυσι έκανε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και πλέον ο στόχος μας είναι να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Γνωρίζομαι με τον Ριστίτσεβιτς και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν και θα πετύχουμε τους στόχους μας.”

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Παπασηφάκη

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπασηφάκη για το τμήμα υδατοσφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο πόλο καθώς κατάφερε και ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Νίκο Παπασηφάκη.

Ο 26χρονος περιφερειακός έχει μια λαμπρή καριέρα ως τώρα και αναμφίβολα βοηθάει το “τριφύλλι” ώστε να αλλάξει επίπεδο.

Ο Παπασηφάκης έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: ΝΟ Χανίων, ΑΝΟ Γλυφάδας, Υδραϊκός, ΓΣ Περιστερίου και ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπασηφάκης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα και ήταν σημαιοφόρος στην Πανεπιστημιάδα. Επιπλέον ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Εφήβων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το 2015 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε δήλωση του στο σάιτ του Ερασιτέχνη ο Παπασηφάκης ανέφερε: Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος και εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους της χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον και περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.”

«Πρόβα» πριν την Ευρώπη με την Μακάμπι Νετάνια στη Λεωφόρο

Previous article

Εγκαταλείπει οριστικά Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ! – «Απογοητευμένη με τις απαιτήσεις Παναθηναϊκού και παίκτη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.