0

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε πράγματα στις προπονήσεις και στα φιλικά, αλλά σίγουρα περίμενε περισσότερα από παίκτες όπως οι Βιλένα, Τζούριτσιτς, Αϊτόρ και Ρούμπεν.

Ο Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του αρκετούς παίκτες που αποτελούν στοίχημα για τον Ντιέγκο Αλόνσο.

το ξεκίνημα της προετοιμασίας αναφερθήκαμε στους Βιλένα, Τζούριτσιτς, Αϊτόρ. Τρεις παίκτες με υψηλό συμβόλαιο, από τους οποίους ο νέος τεχνικός ασφαλώς περιμένει πολλά. Στις προπονήσεις οι τρεις παίκτες είχαν διάθεση, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις στην τακτική και ειδικά στα δύο πιο δυνατά φιλικά δεν κατάφεραν να δώσουν πράγματα.

Ο Αϊτόρ δεν έπαιξε με την Πάφο, έχασε και κάποιες προπονήσεις κι αγωνίστηκε μόνο με την Μπράουνσβαϊγκ ως αλλαγή όταν τραυματίστηκε ο Λημνιός. Ο Ισπανός σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να τονιστεί ότι πήγε καλά. Έχει δρόμο μπροστά του, ώστε να είναι ο παίκτης που θαύμαζε ο κόσμος πριν υποστεί τη ζημιά με τη ρήξη χιαστού.

Ο Τόνι Βιλένα ήταν μαχητικός, αλλά αυτό απέχει από την ουσία και την φαντασία, τις εμπνεύσεις που έχει ανάγκη μία ομάδα από έναν μέσο. Ο Ολλανδός μέσος και στα δύο φιλικά με Πάφο, Μπράουνσβάϊγκ πίεσε, έτρεξε, όμως, υστέρησε δημιουργικά και επιπλέον δεν είχε καλές πρώτες επαφές, ώστε να βγάλει πιο γρήγορα την ομάδα μπροστά. Κέφι πάντως έχει κι αν συνεχίσει τη δουλειά μπορεί να δείξει την ποιότητά του που δεδομένα διαθέτει.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς επίσης είναι ποιοτικός παίκτης. Φέτος δείχνει πιο απελευθερωμένος, πιο κεφάτος σε σχέση με το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, όμως κι αυτός δημιουργικά ειδικά στο ματς με τους Γερμανούς δεν ήταν καλός. Έδειξε κουρασμένος από την προετοιμασία, αλλά όταν μπει και ο Μπακασέτας θα πρέπει να παλέψει πολύ για να είναι ένα βασικό στέλεχος στη μεσαία γραμμή. Ο Αλόνσο τον χρησιμοποίησε αρκετά κι ως αριστερό εξτρέμ, ωστόσο, εκεί θα έρθει παίκτης και ο Σέρβος οφείλει να βελτιωθεί κι άλλο και να δείξει την αξία του.

Μέτρια εικόνα στα φιλικά και με καλές και κακές στιγμές στις προπονήσεις για τον Ρούμπεν Πέρεθ. Ο 35χρονος Ισπανός μέρος βλέπει ότι αυτή τη στιγμή είναι τελευταία επιλογή μετά τους Ζέκα, Βιλένα και Αράο (όταν βρισκόταν εκεί στην τακτική στις προπονήσεις ο Βραζιλιάνος), ενώ δεν υπήρχαν Τσέριν και Μαξίμοβιτς. Αυτό ίσως να τον επηρέασε. Μπορεί και να μην έπαιξε κανέναν ρόλο. Το γνωρίζει ο ίδιος. Δεν είχε, πάντως, την καλή εικόνα που έχει συνηθίσει τον κόσμο και κυρίως το μυαλωμένο και πειθαρχημένο στυλ στο παιχνίδι του.

Ωχ, ωχ…. ο Γιαννακόπουλος ανέβασε story που… ψάχνει τον Ντάνιελ Τάις!

Previous article

Ντάνιελ Τάις – Ένας σκληροτράχηλος σέντερ με φονικό σουτ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.