0

Ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει την περίπτωση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ για τη θέση του φορ.

Η έρευνα για τον νέο σέντερ φορ στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με έντονο ενδιαφέρον, καθώς η αναζήτηση για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Χουάν Μιριτέλο εξακολουθεί να είναι επίκαιρη.

Η περίπτωση του Κάι Τέγιαν δεν προχώρησε λόγω απρόβλεπτων ζητημάτων που προέκυψαν στην τελευταία στιγμή, ενώ ο Ζόρντι Σάντσες επέλεξε να συνεχίσει στην Ιαπωνία, με την ομάδα να προσφέρει ένα εξαιρετικά επωφελές οικονομικό πακέτο.

Τώρα, οι “Αρκάδες” επικεντρώνονται στο προφίλ του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος ενδιαφέρει έντονα τον Μίλαν Ράσταβατς και τον σταφ του. Τα χαρακτηριστικά του Σουηδού επιθετικού ταιριάζουν απόλυτα στα “θέλω” του Σέρβου προπονητή, ο οποίος αναζητά έναν σέντερ φορ με άριστες θέσεις στην περιοχή και δεξιότητα στο σκοράρισμα.

Ωστόσο, η υπόθεση Γερεμέγεφ δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο Σουηδός σέντερ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και ήταν ο βασικός φορ στην αρχή της προετοιμασίας, καθώς οι Ιωαννίδης και Σπόραρ δεν ήταν διαθέσιμοι.

Εφόσον όμως οι δύο προηγούμενοι παραμείνουν στο “Τριφύλλι“, τότε οι πιθανότητες για μια μετακίνηση Γερεμέγεφ φαίνεται να αυξάνονται, με τον Αστέρα Τρίπολης να επιμένει για να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μιριτέλο.

Τελειώνει μέσα στο επόμενο 48ωρο το θέμα του αριστερού μπακ

Previous article

Η άφιξη του Παναθηναϊκού στην Αθήνα (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.