0

Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του Ιωαννίδη, Σπόραρ και Γερεμέγεφ, όμως δεν μπορεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση στράικερ, εφόσον προκύψει αποχώρηση ενός εκ των τριών προαναφερθέντων παικτών.

Το «rtiesporte.com.br» λοιπόν, αφού πρώτα παρέθεσε τα δεδομένα της υπόθεσης του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, υποστήριξε ότι δύο παίκτες που εξετάζει με ενδιαφέρον το «Τριφύλλι» είναι οι Αλέξις Κουέγιο και Φεντερίκο Γκιρότι, Αργεντίνοι επιθετικοί σε ιδανική ηλικία.

Προς το παρόν βέβαια δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από ένα φιλολογικό ενδιαφέρον, αφού δεν υπάρχει και ειλημμένη απόφαση για προσθήκη φορ. Πρόκειται πάντως για δύο ονόματα που σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους έχουν βρεθεί στο… μπλοκάκι του Ντιέγκο Αλόνσο.

Το Who is Who του Κουέγιο

Ο 24χρονος Κουέγιο ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ρασίνγκ και άνηκε στην συγκεκριμένη ομάδα έως και το 2023, δίχως όμως να καταφέρει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, παρά μόνο με την δεύτερη.

Είχε και δύο δανεισμούς σε Μπαράκας (5 συμμετοχές) και Ινστιτούτο (24 συμμετοχές – 2 γκολ – 1 ασίστ) και τον Ιανουάριο του 2023 η Αλμάγκρο τον απέκτησε ως ελεύθερο. Με την φανέλα της έχει αγωνιστεί 35 φορές, μετρώντας 8 γκολ και 2 ασίστ.

Τον φετινό Ιανουάριο δόθηκε ως δανεικός στην Σαν Λορέντσο, στην οποία θα ανήκει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ έχει πετύχει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 11 εμφανίσεις.

Δείτε τον εν δράσει:

Το Who is Who του Γκιρότι

Ο 25χρονος Γκιρότι ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, από την οποία αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2022. Μέχρι τότε είχε αγωνιστεί πάντως 49 φορές, καταγράφοντας 8 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Η Ταγιέρες είναι αυτή που τον απέκτησε έναντι 1.75 εκατ. ευρώ και τον έχει «δεμένο» με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026. Με την φανέλα της ο Αργεντινός στράικερ έχει παίξει 64 φορές, μετρώντας 16 γκολ και 1 ασίστ.

Πέρσι δόθηκε και δανεικός στην Σαν Λορέντσο για μισό χρόνο, παίζοντας 16 φορές και πετυχαίνοντας 3 τέρματα.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Παναθηναϊκός – Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ 0-1: Αποχαιρέτησε την Αυστρία με φιλική ήττα

Previous article

Τα Highlights της φιλικής ήττας από την Μπραουνσβάιγκ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.