0

Η αυλαία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκου επί αυστριακού εδάφους πέφτει σήμερα στο φιλικό με την Μπραουνσβαϊκ, στο Σάλτσμουργκ (6/7, 18:00).

Οι «πράσινοι» αφήνουν το μαγευτικό Ζλάντινγκ, θα διανύσουν μία απόσταση περίπου μίας ώρας και ενός τετάρτου για να βρεθούν στο Σάλτσμπουργκ, όπου και θα δώσουν το τεστ με τη γερμανική ομάδα.

Μετά τον αγώνα θα επιστρέψουν με πτήση τσάρτερ στα πάτρια εδάφη, περίπου στις 11 το βράδυ.

Δεκαέξι ημέρες σκληρής δουλειάς. Ένα διήμερο ρεπό και πάλι τα κεφάλια κάτω.

Ο Αλόνσο «έκλεψε τις εντυπώσεις»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, έκανε εξαιρετική δουλειά στην φυσική κατάταση με μπάλα.

Φουλ της βιντεοθεραπείας, αναλύοντας τα πάντα στους παίκτες. Πέρασε την νοοτροπία της έντασης και της επιθετικής πίεσης, σε υψηλές ταχύτητες. Βρήκε ιδανικές καιρικές συνθήκες και άψογα προπονητικά κέντρα. Μάλιστα ο Ουρουγουανός μαζί με το τεχνικό τιμ έκλεψε τις εντυπώσεις, στη φετινή προετοιμασία. Για το ομαδικό πνεύμα που πέρασε, τα καλά αποδυτήρια που έχει δημιουργήσει. Την προσέγγιση στους παίκτες και τον επικοινωνιακό χαρακτήρα του. Το κοουτσάρισμα και τα αποτελέσματα της δουλειάς θα τα δούμε στο γήπεδο.

Το εμπόδιο που αντιμετώπισε

Ωστόσο, ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε ένα μεγάλο εμπόδιο να αντιμετωπίσει…

Ουδέποτε, μπόρεσε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να δουλέψει όπως ήθελε, με όλο το έμψυχο δυναμικό! Το Euro του στέρησε τους Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς. Ο Μπάλντοκ ήρθε ελέω της… παραξενιάς της πρώην ομάδας του, στη δεύτερη εβδομάδα. Ο Φώτης Ιωαννίδης έμεινε ελέω τραυματισμού στην Αθήνα. Ακόμη και στους νέους παίκτες που ήρθαν έχασε με θλάση τον Κρυπαράκο, ενώ οι νέες καλοκαιρινές προσθήκες δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη.

Παράλληλα πήγε συντηρικά με τους Μάγκνουνσον και Πάλμερ, οι οποίοι είχαν μια δύσκολη σεζόν.

Κάτω λοιπόν, από «δύσκολες» συνθήκες έγινε αντικειμενικά η συγκεκριμένη προετοιμασία. Και όταν μαζευτούν άπαντες στο Κορωπί, θα πρέπει να γίνει ειδική διαχείρηση, ενδεχόμενα να υπάρξει επόμενο στάδιο προετοιμασίας. Ένα νέο για τους καινούριους, οι οποίοι θα είναι αρκετοί. Ο κόουτς θα προπονήσει έναν διαφορετικό αριθμητικά Παναθηναϊκό στην Αθήνα, σε λίγο καιρό.

Οπότε θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση από όλους μέχρι να γίνει το τελικό μοντάρισμα, το οποίο μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκε σε δόσεις.

Βέβαια οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζουν και οι καλές μεταγραφές – από την ώρα που υπάρχει διάθεση – δεν μπορούν για γίνουν επιπόλαια.

Οι κινήσεις ενίσχυσης θα κρίνουν μια σεζόν, όχι μόνο μερικές ημέρες. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε…

Τάις και Σάριτς οι εκλεκτοί του Αταμάν για την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Previous article

«Διπλό» ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για Πελίστρι – Ο Παναθηναϊκός και ο ανταγωνιστής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.