0

Οι «πράσινοι» έκαναν σήμερα το πρωί την τελευταία τους προπόνηση στην Αυστρία, αφού αύριο θα δώσουν το φιλικό με την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ και στην συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Το «Τριφύλλι» λοιπόν έθεσε τις βάσεις ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Ουρουγουανό προπονητή να προσπαθεί να μεταδώσει την φιλοσοφία του στους αθλητές του, έχοντας πάντως να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Ιωαννίδης έμεινε στην χώρα μας λόγω του τραυματισμού του, ενώ οι Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Κλεϊνχέισλερ είχαν υποχρεώσεις στο Euro και θα ενσωματωθούν στην ομάδα επί ελληνικού εδάφους.

Παράλληλα, τις πρώτες ημέρες προπονήσεων είχαν άδεια οι Έλληνες διεθνείς (Κώτσιρας, Λημνιός, Μπακασέτας), ενώ και ο Ντραγκόφσκι άργησε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και να έρθει στην Αυστρία. Την 1η Ιουλίου είχαμε και την ένταξη του Μπάλντοκ, αφού η Σέφιλντ δεν του επέτρεπε νωρίτερα να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα.

Εάν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και την ίωση του Μπακασέτα, κάποιες ατομικές προπονήσεις που έκαναν οι Γεντβάι και Πάλμερ-Μπράουν, αλλά και τις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει ακόμα, γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα με την οποία δούλεψε ο Αλόνσο δεν είναι αντιπροσωπευτική του Παναθηναϊκού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μπρινιόλι: «Νταμπλ με την ΑΕΚ – Ό,τι έγινε με Παναθηναϊκό ήταν μέρος του αθλήματος!» (Vid)

Previous article

Γερεμέγεφ: «Καθαρό το πλάνο, παρόμοιες αρχές με Γιοβάνοβιτς ο Αλόνσο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.