0

Το «Τριφύλλι» βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ κι ένα από τα ονόματα που έχουν βρεθεί στο προσκήνιο είναι αυτό του Φακούντο Πελίστρι, τον οποίον μάλιστα ο Ντιέγκο Αλόνσο άρχισε να χρησιμοποιεί πρώτος στην Εθνική Ουρουγουάης.

Το «montevideo.com.uy» αναφέρεται ξανά στο ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως: «Ένα γκολ και μια ασίστ στο πιο σημαντικό τουρνουά της Conmebol (σ.σ. Copa America) τον έχουν βάλει στο στόχαστρο διάφορων ομάδων. Ο Παναθηναϊκός της Ελλάδας, που έχει οτν Ντιέγκο Αλόνσο για προπονητή, ενδιαφέρεται, αλλά η Βαγιαδολίδ του Πετσολάνο έχει επίσης μπει στο… παιχνίδι».

Μάλιστα, ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας έκανε και δηλώσεις στην εκπομπή «Minuto Uno» του «Carve Deportiva Radio», εξηγώντας πόσο θα ήθελε τον Πελίστρι στην ομάδα του και αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα προσωπικά μαζί του γιατί δεν θέλει να αποσπάσει την προσοχή του παίκτη από το Copa America.

 

Η εξαιρετική δουλειά του Αλόνσο και το σημαντικό εμπόδιο

Previous article

Απίθανα τα χρήματα που δίνει η Μπολόνια για τον Ιωαννίδη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.