0

Δυστυχώς εκεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μυαλό δεν βάζουν…και το ένα λάθος διαδέχεται το επόμενο.

Η ζημιά που έχει γίνει συνολικά στη σχέση ΠΑΕ-φιλάθλων τα τελευταία χρόνια αλλά και ειδικότερα το τελευταίο διάστημα δεν διορθώνεται με 2-3 καλές μεταγραφές.

Η δυσπιστία προς τη διοίκηση τεράστια, τα αυτογκόλ διαδέχονται το ένα το άλλο και πλέον όλοι περιμένουν στη γωνία για να κράξουν την επόμενη λαλακία της διοίκησης.

Νομίζω ότι πλέον και στην ΠΑΕ το έχουν χάσει τελείως (δε ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό) και είναι φανερό από αυτό που έγινε με το Ρεμπότσο. Κλεισμένη μεταγραφή “κόπηκε” λόγω αντιδράσεων!!! Πλάνο δεν υπάρχει, η διοίκηση κινείται κατά πως θα “ξυπνήσει το πρωί”, στελέχοι ανύπαρκτα , ποδοσφαιρική γνώση και διαχείρηση επιπέδου μικρής ομάδας.

Δε ξέρω πως θα γυρίσει ΠΑΛΙ το καράβι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μακάρι η ομάδα να περάσει αλώβητη από το 1ο της τεστ σε 20 ημέρες, άποψη για τους πιθανούς αντιπάλους μας δεν έχω αλλά Ιούλιο μήνα καμία ομάδα δε είναι εύκολη για τον υπάρχοντα Παναθηναικό.

Καμία ελπίδα – επιστροφή στην κανονικότητα της τελευταίας 15ετίας. Κατά τύχη λόγω Ιβάν και συγκυριών πήγαμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα και αυτό καταφέραμε να το χαρίσουμε.

Όταν βλέπεις μια ομάδα να παλεύει ένα μήνα να πάρει τον Γιαννούλη – που καλός-χρυσός αλλά δεν μιλάμε για ένα όνομα που λες θα περιμένω ένα μήνα μπας και δεχτεί να έρθει, πάει να πάρει έναν ξεχασμένο τύπο από την Σ. Αραβία, τρώει κράξιμο παντού και τελικά δεν τον φέρνει – τότε καταλαβαίνεις για την ανυπαρξία πλάνου, προγραμματισμού και σοβαρότητας.

Ο Παπαδημητρίου τόσο καιρό τι κάνει ακριβώς; Δεν ξέραμε εδώ και μήνες ότι θα φύγουν Χουάνκαρ, Παλάσιος, Μπερνάρ, και ότι έχουμε θέμα με τα στόπερ; Δεν θα έπρεπε να έχει έτοιμες λύσεις και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή;

Φοβάμαι πως σε περίπτωση αποκλεισμού θα είναι τέτοιο το σοκ στον οργανισμό που θέλωντας και μη θα υπάρξουν εξελίξεις σε πολλά επίπεδα.

Υ.Γ.1: “Το τωρινό ρόστερ αδίκως απαξιώνεται, όμως μπαίνει κι αυτό στη… μηχανή του κιμά της απογοήτευσης και της αντίδρασης. Ειδικά όσο οι κινήσεις μοιάζουν ίδιες με το παρελθόν και μέσω αυτών περιμένει το Τριφύλλι να έχει άλλο αποτέλεσμα”.

Το τωρινό ρόστερ κρίθηκε 2 χρονιές (με όποιες αλλαγές έγιναν) και εκ του αποτελέσματος βρέθηκε ανεπαρκές, κατάφερε να χάσει πρωτάθλημα από το +8 και πέρυσι στην Ευρώπη αποκλείστηκε από τη Μακάμπι παίζοντας για 2 αποτελέσματα. Το ρόστερ της ομάδας χρειάζεται σοβαρό ξεσκαρτάρισμά.

Υ.Γ.2: Το ρόστερ είναι απαξιωμένο από τα γεγονότα και τα δεδομένα και όχι από τις κρίσεις του κόσμου. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μεγάλος, δεν υπάρχει ταχύτητα, ατομική ενέργεια, αντοχή και κίνητρο για εξέλιξη.

Οι Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν δεν έχουν αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να αγωνιστούν ούτε σε φιλικό. Άρα δεν αποτελούν στοίχημα και οι δύο; Πάμε στα Ευρωπαϊκά ματς υποχρεωτικά με Σένκεφελντ-Γιέντβαϊ. Οι Πέρεθ, Ζέκα είναι πλέον παλαίμαχοι. Οι Βιλένα, Βέρμπιτς, Τσοκάι, Κλέινχεισλερ, Τρουιγιέ αποδεδειγμένα με δύο προπονητές δεν μπορούν να προσφέρουν. Ο Αϊτόρ θα ξαναπαίξει μπάλα; Στοίχημα και αυτός. Ο Λημνιός πολύ μέτριος μετά τον τραυματισμό του. Να περιμένουμε τον Τζούρισιτς στα 33 να γίνει εξτρέμ που θα πιέζει; Να περιμένουμε και φέτος τον Σπόραρ; Μιλάμε για ένα σύνολο 12-13 ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι βάρος για την ομάδα.

Υ.Γ.3: Κοιτάξτε το μπάσκετ. Χαμός γίνεται με τα εισιτήρια. Και έφτασε να έχει πιο πολύ κόσμο από το ποδόσφαιρο. Φέτος πολύ φοβάμαι, ούτε το El paso δεν γεμίζει.

Και που πήραν πίσω τον Βεζένκοφ… τι έγινε;

Previous article

Η τελευταία προπόνηση στην Αυστρία (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.