0

«Βόμβα» από τη Λιθουανία για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση, όπως αναφέρει ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος τονίζει ότι θα πήγαινε στο NBA όχι με το μίνιμουμ των απολαβών, αλλά για κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Άκουσα ότι στην πραγματικότητα υπάρχει ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για τον Κέντρικ Ναν, που κάνει ενδιαφέρουσα αυτή την υπόθεση. Το να χάσει ο Παναθηναϊκός τον Κέντρικ Ναν θα είναι πολύ σημαντικό. Η απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν θα μπορούσε να είναι μια κίνηση κάλυψης, και είναι εξαιρετική. Αλλά ακόμη και έτσι, θα ήταν μεγάλη απώλεια από το παζλ της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο.

Δεν λέω ότι ο Κέντρικ Ναν θα χαρίσει το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, γιατί με βάση αυτά που έμαθα προβλέπει πολύ σημαντικές απολαβές. Δεν πρόκειται να πάει στο ΝΒΑ για το μίνιμουμ, αυτό είναι σίγουρο. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον από το ΝΒΑ» ανέφερε στο «Urbonus» podcast.

Τη φετινή σεζόν, ο Κέντρικ Ναν μέτρησε στην Euroleague 16 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 27,5 λεπτά συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι στη νέα συμφωνία του Ναν με τον Παναθηναϊκό προβλέπεται και NBA out και ο όρος που επιτρέπει στον Αμερικανό γκαρντ να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» για να επιστρέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει ισχύ μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Γερεμέγεφ: «Καθαρό το πλάνο, παρόμοιες αρχές με Γιοβάνοβιτς ο Αλόνσο»

Previous article

Νικολογιάννης: «Έχει ”κυκλώσει” άλλον παίκτη για τα αριστερά ο Παναθηναϊκός, δείχνει να συνέρχεται ο Σένκεφελντ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.