0

Ο παίκτης – τοτέμ της Εθνικής Ελβετίας, Σερντάν Σακίρι, κυκλοφορεί στην μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού.

Oποδοσφαιριστής – θρύλος των 124 συμμετοχών (32 γκολ) με το εθνόσημο στο στήθος βρίσκεται στη Γερμανία με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τα παιχνίδια του Euro 2024 και μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του.

Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (3,5 εκατ. ευρώ plus) με τους Σικάγο Φάιρ εκπνέει τον προσεχή Δεκέμβριο και σύμφωνα με όσα λέγονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν πρόκειται να υπάρξει αποδέκτης πρότασης για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει πως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής καλείται να επιλέξει εάν θα στρίψει το τιμόνι προς Ευρώπη μεριά ή θα επιδιώξει να «κολυμπήσει» στα…πετροδόλαρα της Αραβίας με ένα ανάλογο συμβόλαιο ως προς τις οικονομικές αποδοχές.

Την συγκεκριμένη απόφαση δεν θα την λάβει μόνος του, αλλά σε συνεργασία με τον αδερφό και μάνατζερ του, Ερντίν Σακίρι (αμφότεροι διακρίνονται στην φωτογραφία).

Επικεφαλής του γραφείου «Esha Sportmarketing», ο Ερντίν Σακίρι διατηρεί στο πελατολόγιο του μεταξύ άλλων και τον Ντόμινικ Σμιντ (Βασιλεία) που προ ημερών…συνδέθηκε με την ΑΕΚ.

Παρεμπιπτόντως, ο agent Σακίρι βρέθηκε προ ημερών στην Γερμανία και παρακολούθησε live τη νίκη (2-0) της Ελβετίας επί της Ιταλίας που την έστειλε στους «8» του Euro 2024, με τον αδερφό του, Σερντάν Σακίρι να βρίσκεται στην αποστολή της ελβετικής ομάδας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Ελβετού μεσοεπιθετικού, θα παρακολουθήσει δια ζώσης και τον αγώνα Ελβετία – Αγγλία το Σάββατο (6/7) για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Και κάτι ακόμα: ο agent Ερντίν Σακίρι μιλάει απευθείας με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς ενδιάμεσους και διαμεσολαβητές. Το περασμένο καλοκαίρι άνοιξε κανάλι με το Τριφύλλι προτείνοντας εκείνη την περίοδο τον διεθνή Κοσοβάρο δεξιό μπακ, Φλοράν Χαντεργκιονάι, χωρίς ωστόσο ο εν λόγω πελάτης του να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πρασίνων».

«Χρυσώνει» Σπόραρ η Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ετοιμάζει πρόταση στον Παναθηναϊκό

Previous article

Γιαννακόπουλος: «Παικταράς ο Βεζένκοφ, δεν χωρούσε σε εμάς αλλά γιατί πανηγυρίζετε σαν να πήρατε το ευρωπαϊκό;»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.