0

Οι «πράσινοι» έδωσαν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας τους, κόντρα στην Πάφο, έναν αντίπαλο που προσφέρεται για κάποια πρώτα συμπεράσματα, μιας και πρόκειται για την κυπελλούχο Κύπρου, που βρίσκεται μάλιστα αρκετά πιο μπροστά στην προετοιμασία, αφού σε μια εβδομάδα ξεκινάει τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Ο Παναθηναϊκός και πάλι είχε πολλές και σημαντικές απουσίες (Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπάλντοκ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Κλεϊνχέισλερ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς συν όλες τις μεταγραφές που θα γίνουν), με αποτέλεσμα ο Αλόνσο να κάνει διάφορους πειραματισμούς και να παίξει μάλιστα κάποια στιγμή με την τριπλέτα Πέρεθ, Ζέκα και Τσοκάι στο κέντρο.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Τζούρισιτς ήταν και πάλι αρκετά δραστήριος όσο αγωνίστηκε και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που ισχύει και για τον Βαγιαννίδη. Ο νεαρός μπακ είναι ο μόνος που έβγαλε το 90λεπτο και είχε αντοχές μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. Καλός ήταν ο Λοντίγκιν, που χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στα λεπτά που αγωνίστηκε άφησε ξανά θετικές εντυπώσεις ο Νίκας, με την πίεση που άσκησε. Θα πρέπει πάντως να είναι πιο προσεκτικός με την μπάλα στα πόδια, αφού υπέπεσε σε ένα λάθος που θα μπορούσε να πληρώσει η ομάδα.

Από την άλλη μεριά, ο Βιλένα ήταν για δεύτερο σερί παιχνίδι μέτριος και δείχνει ότι δεν έχει… ξεκολλήσει ακόμα από το περσινό του επίπεδο. Σίγουρα είναι από τους παίκτες που πρέπει να ανεβάσουν ρυθμό στην πορεία, αφού η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αρκετά πράγματα από τον Ολλανδό χαφ.

Γενικά πάντως αυτά τα ματς είναι αποκλειστικά για τους προπονητές, που βλέπουν εάν βγαίνουν στο γήπεδο όσα δουλεύονται στις προπονήσεις και εάν οι παίκτες δείχνουν διάθεση. Πραγματικά συμπεράσματα για τον Παναθηναϊκό θα μπορέσουν να βγουν όταν ενσωματωθούν όλοι στο ρόστερ και ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια, εκεί όπου άπαντες οφείλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι και να δώσουν το 100%.

Ανησυχία σε Παναθηναϊκό και Ισπανία με Χουάντσο: «Δεν μπορεί να περπατήσει κανονικά»

Previous article

Νικολογιάννης: Το πρέσινγκ του Αλόνσο φάνηκε, όπως και οι επιθετικές απουσίες, αλλά και η ανάγκη να έρθουν δύο εξτρεμάρες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.