0

Σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην Ρίβερ Πλέιτ για τον Έντσο Ντίας, αλλά δέχθηκε αρνητική απάντηση.

Η ονοματολογία από τη Λατινική Αμερική καλά κρατεί για τους Πράσινους. Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Πορτογάλο αριστερό μπακ Πέδρο Ρεμπότσο, από την Αργεντινή προκύπτει ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας είχαν ενδιαφερθεί και για έναν άλλο παίκτη στην ίδια θέση, τον Έντσο Ντίαζ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Σεμπάστιαν Σρουρ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για να αποκτήσει τον 28χρονο ακραίο αμυντικό, αλλά η Ρίβερ Πλέιτ απάντησε αρνητικά.

Ο Ντίαζ δεσμεύεται για 2,5 χρόνια ακόμα με τους “εκατομμυριούχους”, ενώ η χρηματιστηριακή αξία του φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ. Την φετινή σεζόν μέτρησε 22 συμμετοχές (2 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Ρϊβερ τον απέκτησε πριν 1,5 χρόνο από την Ταγιέρες έναντι 2,3 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 και την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές δίνοντας δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμη την φανέλα των Αγκροπεκουάριο και Ταγιέρες ενώ στους «Μιγιονάριος» τον Γενάρη του 2023, όταν εκείνοι πλήρωσαν 2,3 εκατ. ευρώ στην τελευταία για να τον κάνουν δικό τους.

Οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε αναζήτηση παίκτη για την θέση του αριστερού μπακ το προηγούμενο διάστημα και μέχρι και χθες, όπου τελικά βρέθηκε ο εκλεκτός του «τριφυλλιού» στο πρόσωπο του Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

 

Το… τερμάτισαν οι Ιταλοί: «Απέρριψε Ίπσουιτς ο Ιωαννίδης, ενώ είχε συμφωνήσει ο ΠΑΟ!»

Previous article

Ανησυχία σε Παναθηναϊκό και Ισπανία με Χουάντσο: «Δεν μπορεί να περπατήσει κανονικά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.