0

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού στο Basketball Sphere…

Για την Εθνική Ελλάδας και τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο κόουτς Σπανούλης μας είπε την πρώτη μέρα: “Δεν με νοιάζει αν χάνετε σουτ ή αν βρείτε τον ρυθμό σας στην επίθεση. Δεν είμαι έτσι εγώ και δεν το κάνουμε αυτό. Θα σε αντικαταστήσω και θα σε κρίνω με βάση τις αμυντικές σου ικανότητες και επιδόσεις”. Έτσι είναι προετοιμασμένη η ομάδα μας από την πρώτη μέρα. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα από παιδιά που είναι εξαιρετικά στην άμυνα και έχουν μεγάλο μέγεθος. Και επιθετικά έχουμε ταλέντο και αν μπορέσουμε να το εξισορροπήσουμε αυτό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Για τους αντιπάλους της Ελλάδας, Λούκα Ντόντσιτς με τη Σλοβενία και Μάριο Χεζόνια με την Κροατία:  «Και οι δύο είναι σπουδαίοι παίκτες. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι πολύ ταλαντούχοι. Η γνώμη μου και το μότο της ζωής μου είναι να βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά και τα παιχνίδια ένα προς ένα. Σήμερα παίζουμε με τη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, και όταν αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες, θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον Κώστα Σλούκα που δεν κατάφερε να ενισχύσει την Εθνική ομάδα λόγω τραυματισμού:  «Η απουσία του είναι τεράστια γιατί είναι ένας από τους καλύτερους πλέι μέικερ της EuroLeague. Τον χαρακτηρίζει η πολυετής εμπειρία. Μπορεί να προσφέρει πολλά στο γήπεδο μόνο και μόνο διαβάζοντας διαφορετικές καταστάσεις. Είναι απίστευτος παίκτης. Μου λείπει, κάνει τη δουλειά για εμάς τους ψηλούς πιο εύκολη».

Και πρόσθεσε για τη θέση του Σλούκα ανάμεσα στους κορυφαίους: «Η γνώμη μου είναι η εξής: Όταν τελειώσει την καριέρα του, θα είναι από τους καλύτερους Έλληνες γκαρντ όλων των εποχών. Για εμάς ο Γκάλης είναι νούμερο ένα. Νομίζω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη».

Για τον Εργκίν Αταμάν και όσα τους είπε από την αρχή της σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ δύσκολο να έρθεις την πρώτη μέρα και να πεις αυτά τα μεγάλα λόγια. Ξέρουμε τι χαρακτήρας και τι είδους προπονητής είναι. Κατάφερε να μας εμφυσήσει μια νοοτροπία νικητή. Θα είμαστε πιο έτοιμοι τη δεύτερη σεζόν γιατί όλοι θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν και άρα θα είναι πιο δύσκολο».

 

Διαπραγματεύσεις με την Μποταφόγκο για την πώληση του Τόρο!

Previous article

Σαν Σήμερα – Euro 2004: Οι 20 φωτογραφίες από το βράδυ που το θαύμα ολοκληρώθηκε!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.