0

Μετά το αρχικό πλάνο το… τίποτα! Ο Παναθηναϊκός φέρνει ως αντί Γιαννούλη τον Πέδρο Ρεμπότσο από την 14η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας!

Ο προγραμματισμός που κάνουν στον Παναθηναϊκό δείχνει τουλάχιστον αστείος. Και ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει και πληρώνει ανθρώπους που τον πείθουν οτι κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Μετά το «ναυάγιο» με τον Δημήτρη Γιαννούλη, που το παλικάρι ήταν ξεκάθαρο οτι δεν ήθελε να έρθει, ο Παναθηναϊκός προχωράει στο… plan b και στην εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας του, τον Πέδρο Ρεμπό(υ)τσο….ποιον είπατε;;.

29χρονος Πορτογάλος, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Χουάνκαρ. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα και έφτασε στα 29 του να παίζει στην τρίτη από το τέλος ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, Al Khaleej που γλίτωσε τον υποβιβασμό την προτελευταία αγωνιστική. Μέχρι να φτάσει εκεί, πέρασε από Μορεϊρένσε, Γκινγκάμπ, Μπεσίκτας, Πάσος Φερέιρα και Λεχ Ποζνάν! Προφανώς και δεν θα πάει κόσμος του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθεί.

Ακόμα μια κίνηση που «καίγεται» επικοινωνιακά τουλάχιστον πριν την δούμε, αφού φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως ο «οργανισμός» Παναθηναϊκός και όσοι ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, μετά το plan a, επικρατεί το… χάος!

Όπως συνέβη και στην περίπτωση του προπονητή. Ο Παναθηναϊκός περίμενε τον Μαουρίτσιο Σάρι που ήταν σαφώς ονοματάρα και μόλις αντιλήφθηκε οτι ο Ιταλός δεν πείθεται, πήρε τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ή πολύ ψαγμένες είναι οι κινήσεις ή θα έχουμε πάλι….ομορφιές

Mike N.

 

«Ανεπαρκής η πρόταση του Παναθηναϊκού για Χουέρτα»

Previous article

Διαπραγματεύσεις με την Μποταφόγκο για την πώληση του Τόρο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.