0

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι» διάβασα με μεγάλη… έκπληξη σήμερα την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σήμερα 2 Ιουλίου 2024, όλη η Ελλάδα έπεσε από τα σύννεφα. Πραγματικά ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω. Η καλύτερα και για να σοβαρευτούμε κιόλας, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια βγαίνει πάντα στο φως.

Από τον Νοέμβριο στον Παναθηναϊκό είχαν υποψίες  και από τον Ιανουάριο ήταν σίγουροι, ότι ο Μπρινιόλι είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Θυμάμαι, τότε όσοι τολμάγαμε να μεταφέρουμε αυτές τις πληροφορίες εισπράτταμε μία διαρροή από την ΑΕΚ, που έλεγε, ότι « είναι αβάσιμα και ύποπτα όσα γράφονται». Και εντάξει η ΑΕΚ έπαιζε το παιχνίδι της δεν ήθελε να βγει τίποτα προς τα έξω και για έξι μήνες, ενώ είχε κλείσει τον παίκτη δεν έλεγε τίποτα. Αλλά ο Μπρινιόλι πρέπει να ντρέπεται για την όλη του στάση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Και δεν εννοώ, για τα οικονομικά και το αν ήθελε ο ίδιος περισσότερα από όσα του έδινε ο Παναθηναϊκός. Αυτά συμβαίνουν. Δεν τα βρίσκεις οικονομικά με την ομάδα σου, φεύγεις. Το θέμα είναι, ότι  ο Μπρινιόλι έπαιζε εδώ και έξι μήνες θέατρο και πρόδωσε πρώτα από όλα τον κόσμο, που τον πίστεψε και δεύτερον τον Παναθηναϊκό, που τον πήρε από την Serie B  και τον βοήθησε να εξελιχθεί και να γίνει ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην Ελλάδα.

Ο Μπρινιόλι πρόδωσε πρώτα από όλα την αγάπη του κόσμου είχε συμφωνήσει από Νοέμβριο μήνα με την ΑΕΚ και όποιος του το ανέφερε ορκιζόταν, ότι δεν ίσχυε. Τότε μας έβγαζε όλους τρελούς, αλλά έξι μήνες μετά τον βλέπουμε να ποζάρει με την φανέλα της ΑΕΚ.

Η απόδοσή του στα ματς με την Ρεν, τον Αρη και τον Ατρόμητο και τα απίστευτα γκολ, που δέχθηκε ήταν η αιτία της βαθιάς κρίσης, που πέρασε ο Παναθηναϊκός τον χειμώνα, τον έριξαν από την κορυφή και προχώρησε στην αλλαγή του Γιοβάνοβιτς. Γκολ που τα βλέπαμε τότε και δεν πιστεύαμε, ότι τα δέχθηκε ο Μπρινιόλι.

Και όταν τον Ιανουάριο σε μία τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός του έδωσε ο Αλαφούζος , οικονομικά ότι ήθελε τα αρνήθηκε. Λίγες ημέρες μετά και πριν το παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ο Μπρινιόλι έλεγε στον Τερίμ θέλω να μείνω και να παίξω, ενώ λίγες ημέρες πριν στην διοίκηση έλεγε, ότι θέλει να φύγει. Και μέσα στο γραφείο του Τερίμ ο Παπαδημητρίου του είπε του Μπρινιόλι, ότι αλλά λέει στον έναν και άλλα λέει στον άλλον και έπεσαν οι μάσκες. Τελικά στον Παναθηναϊκό επειδή ήξεραν τι είχε γίνει δεν τον έβαλαν να παίξει και από κει και πέρα η συνέχεια είναι γνωστή με τον παίκτη να μην υπολογίζεται.

Και όλο αυτό το διάστημα ο Μπρινιόλι δεν έκανε προπόνηση με τις μπουλντόζες όπως θα συνέβαινε σε κάθε άλλη ομάδα, αλλά σε κανονικές ώρες ξεχωριστά από την ομάδα από ένα σημείο και μετά.

Ο Ιούλιος, λοιπόν, απέδειξε, ότι όλα όσα λέγαμε από τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο αποδείχθηκαν αληθινά μέχρι τελευταίας κεραίας και ο Μπρινιόλι πρόδωσε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του πάνω από όλα και φυσικά και τους προπονητές, που σκίστηκαν για  να τον βελτιώσουν και το χειρότερο; Επαιξε καθοριστικό ρόλο, για να χαθεί το περσινό πρωτάθλημα.

Ότι και να πει ο Μπρινιόλι από εδώ και πέρα είναι πολύ αργά και κανείς δεν θα τον πιστέψει. Και δεν θα τον πιστέψει, διότι για έξι μήνες φλόμωσε στο ψέμα τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.  Ο Παναθηναϊκός προχωράει μπροστά και ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του, ο ίδιος ο Μπρινιόλι αυτό που ένιωσε στον Παναθηναϊκό και την λατρεία του κόσμου του στο πρόσωπό του δεν θα την νιώσει πουθενά και θα αποδειχθεί και αυτό στην πορεία, όπως η συμφωνία του με την ΑΕΚ.

«Πράσινη» επίσκεψη στο γήπεδο της Μάριμπορ – Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Previous article

Μπαρτζώκας: «Αυτόν τον παίκτη θα ήθελα από τον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.