0

Δεν έβγαλε εντέλει «λευκό καπνό» η υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο διεθνής Eλληνας μπακ ενημέρωσε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» πως θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό και «ζυγίζει» προτάσεις που έχει απ’ τη Γερμανία (Στουτγκάρδη) και την Αγγλία (Iπσουιτς).

Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε εδώ και λίγες εβδομάδες μία εξαιρετική πρόταση στον Γιαννούλη (πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως), ο 28χρονος άσος θέλει να συνεχίσει εκτός συνόρων και στο «τριφύλλι» ενεργοποιούν τις εναλλακτικές τους με λύσεις απ’ το εξωτερικό, έχοντας ήδη κάνει προεργασία και προχωρημένες επαφές με δύο αριστερούς μπακ πρώτης γραμμής.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες απ’ την Πορτογαλία ανέφεραν πως μία απ’ τις περιπτώσεις αριστερών μπακ που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό είναι ο διεθνής Κολομβιανός Κριστιάν Μπόρχα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος απ’ την Μπράγκα. Ο 31χρονος μπακ μέτρησε πέρυσι 1 γκολ κι 6 ασίστ σε 43 επίσημα παιχνίδια με την Μπράγκα σε όλες τις διοργανώσεις κι οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως το όνομά του δεν έχει περάσει… απαρατήρητο απ’ τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν καταλήξει στους βασικούς στόχους τους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στο χθεσινό διπλό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ πήρε μέρος για πρώτη φορά κι ο νεοαποκτηθείς Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 31χρονος μπακ ακολούθησε μέρος της προπόνησης κι εν συνεχεία έκανε ατομικό. Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε γυμναστήριο, ποδοβόλεϊ, ασκήσεις αμυντικής τακτικής και τρανζίσιον. Το απόγευμα οι «πράσινοι» δούλεψαν (υπό πολύ έντονη βροχή) πάνω σε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στο πρέσινγκ.

Αριστερός μπακ άμεσα

Previous article

Στις 9/7 ενσωματώνονται Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς – Αναμονή για τους Σλοβένους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.