0

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον αριστερό μπακ που κλείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ενεργοποίησε το plan b, αλλά και για τον εξτρέμ.

Στις μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Προτεραιότητα για το «τριφύλλι» παραμένει η υπόθεση του αριστερού μπακ, για τον οποίο ενεργοποιήθηκε το plan b, αφού η υπόθεση Δημήτρη Γιαννούλη τελείωσε οριστικά, καθώς ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για το εξωτερικό.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» ανέφερε ότι η ομάδα δουλεύει εδώ και λίγες ημέρες με άλλη περίπτωση, που αφορά ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει στο παιχνίδι του την ισορροπία που στερείται με τον Μλαντένοβιτς.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο από τους δύο εξτρέμ που θέλει να κλείσει ο Παναθηναϊκός, η deadline που έχει θέσει η ομάδα είναι η 12η Ιουλίου, ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα (η προθεσμία εκπνέει στις 18/7) για τα ματς με Μάριμπορ ή Μπότεβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και να προλάβει να κάνει κάποιες προπονήσεις.

Παράλληλα, ο Τάσος Νικολογιάννης επεσήμανε ότι το «τριφύλλι» έχει ανάγκη να προσθέσει 3-4 σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό του ώστε να ανέβει επίπεδο.

 

Νέα “καμπάνα” στον Γιαννακόπουλο από τον ΕΣΑΚΕ: 3 μήνες και 30.000 ευρώ πρόστιμο!

Previous article

Λεσόρ για Βιλντόζα: Το αντίο του Γάλλου στον «short roll partner» του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.