0

Το μέλλον του Αργεντίνου ήταν καιρό τώρα δυσοίωνο στον Παναθηναϊκό.

Όντας ο μόνος ουσιαστικά από όλο το ρόστερ του τριφυλλιού που δεν επιλέχθηκε από τον Αταμάν, καθώς είχε υπογράψει νωρίτερα, ξεκίνησε από μειονεκτική θέση.

Στην πορεία είχε αμέτρητα σκαμπανεβάσματα, πάνω που έκανε ένα μεγάλο ματς στη Βαλένθια τραυματίστηκε, είχε ατυχίες αλλά και δικά του θέματα να διαχειριστεί.

Την τριάδα Σλούκα, Ναν, Γκραντ δεν κατάφερε να τη προσπεράσει ποτέ, και η άφιξη του Λορένζο Μπράουν τον έβγαλε ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Κι από τη στιγμή που είχε κλειστό τριετές συμβόλαιο, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για τη λύση. Η λύση βρέθηκε παρότι ο Παναθηναϊκός γνώριζε ότι ο πιθανότερος σταθμός του θα είναι λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω από το ΟΑΚΑ.

Από τη στιγμή που ήταν εντολή του Αταμάν, εφόσον ο προπονητής έχει την περιφέρεια που ονειρεύεται κάθε προπονητής, δεν μπορεί να κρατήσει έναν αθλητή σιδεροδέσμιο στο ΟΑΚΑ. Θα του δώσει και μια ωραία αποζημίωση και προχωράνε όλοι παρακάτω τον δρόμο τους.

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτούς που ήθελε, ο Ολυμπιακός έχει κυκλώσει για να κλείσει την περιφέρεια του τον Βιλντόζα που αποτελούσε στόχο του Μπαρτζώκα και την προηγούμενη σεζόν. Τότε τον είχε προλάβει ο Παναθηναϊκός, τώρα ο δρόμος ανοίγει.

Το salary cap, οι “ανάσες” και η τριλογία των εξαιρέσεων στη νέα εποχή της EuroLeague

Previous article

Τέλος ο Βασίλης Ξενόπουλος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.