0

Δεν έχει κατασταλάξει ο Δημήτρης Γιαννούλης στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του αναφορικά με τη συνέχεια της καριέρας του και δείχνει διάθεση να περιμένει χωρίς να πιέζεται, κάτι που όμως από την άλλη πλευρά επηρεάζει τις επιλογές όσων περίμεναν, αυτό το σαββατοκύριακο, τις αποφάσεις του.

Σαφής εδώ και μέρες ο χρονικός ορίζοντας, το άτυπο, αλλά επ’ ουδενί δεσμευτικό deadline που είχε τεθεί από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννούλη για την κατεύθυνση των επιλογών του εν όψει της συνέχειας της καριέρας του. Αυτό το σαββατοκύριακο έμοιαζε να είναι το καταληκτικό ως προς ενδεχόμενη διαφοροποίηση των προτεραιοτήτων του. Δεν θα είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής αριστερός μπακ δεν έχει κατασταλάξει. Και δείχνει διάθεση να περιμένει – προφανώς γιατί υφίσταται ή αναμένεται κινητικότητα από το εξωτερικό, κάτι που εξακολουθεί να αποτελεί τη μεγάλη του επιθυμία και στόχο – προτού πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

Κάπως έτσι οι όποιες εξελίξεις παραπέμπονται πλέον από την ερχόμενη εβδομάδα (και αν…), χωρίς σε κάθε περίπτωση ο χρόνος να φαίνεται πως (επί του παρόντος τουλάχιστον) πιέζει τον Dimi.

Πίεση χρόνου όμως η οποία υφίσταται για κάποιες από τις ομάδες που αναμένουν αυτές τις αποφάσεις και «καίγονται» για προσθήκη αριστερού μπακ, όπως είναι δηλαδή ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Η Ένωση ενημέρωσε ήδη πως αποσύρεται από τη διεκδίκηση του διεθνή αμυντικού, ενώ οι «πράσινοι» είχαν επικοινωνήσει πως ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος του σαββατοκύριακου.

Το αν θα συνεχίσουν να το κάνουν και για πόσο τον Γιαννούλη – είτε αυτό αφορά τους Κυπελλούχους Ελλάδας είτε άλλους, εντός των συνόρων, ενδιαφερόμενους – ή αν στραφούν σε άλλες εναλλακτικές, είναι θέμα πλέον δικής τους επιλογής και περιθωρίων.

Φεύγει και ο Μπιλάλ -Πρόταση από ομάδα της Αυστρίας αλλά και άλλες!

Previous article

Οι «νέοι» που άφησαν υποσχέσεις – Εξαιρετικός Νίκας, οι μικροί που θέλουν να «μεγαλώσουν»

Next article

You may also like