0

Ο Παναθηναϊκός καλείται να καλύψει τα κενά του ρόστερ με μεταγραφές και ο χρόνος δεν αποτελεί σύμμαχός του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League. Για να συμβεί αυτό, όμως, οι «πράσινοι» καλούνται να καλύψουν ορισμένα σημαντικά κενά στο ρόστερ και ειδικότερα στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχουν κάνει πρόταση στον Δημήτρη Γιαννούλη, δίνοντάς του χρόνο για να πάρει την οριστική του απόφαση. Πλέον, όμως, τα περιθώρια στενεύουν και το «τριφύλλι» χρειάζεται την απάντηση του Έλληνα διεθνή μπακ, έτσι ώστε να προχωρήσει σε άλλη λύση αν ο ίδιος δεν θελήσει εν τέλει να φορέσει τα πράσινα.

Εν συνεχεία, ο Παναθηναϊκός θα τρέξει και το θέμα του εξτρέμ, καθώς η εν λόγω μεταγραφή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 18 Ιουλίου. Στη συγκεκριμένη ημερομηνία, το «τριφύλλι» θα πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα και το όνομα του εξτρέμ θα είναι μέσα σε αυτή για να αγωνιστεί κανονικά στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

 

Το ελληνικό depth chart του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν

Previous article

Το salary cap, οι “ανάσες” και η τριλογία των εξαιρέσεων στη νέα εποχή της EuroLeague

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.