0

Ο Παντελής Χατζηδιάκος σκέφτεται όσο ποτέ το να αγωνιστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά!

Η πορεία που έχει ο Παντελής Χατζηδιάκος μέχρι τώρα στην καριέρα του σε Eredivisie και Serie A, σίγουρα δείχνουν έναν πολύ ποιοτικό κεντρικό αμυντικό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατάφερε να κάνει 213 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλκμάαρ, όντας… προϊόν από τις ακαδημίες της.

Πλέον βασικό στέλεχος και της Εθνικής Ελλάδας, που έχει προσφέρει τη σταθερότητα που χρειάζεται η ομάδα, μαζί με τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Φαίνεται όμως ότι η Κάλιαρι στην οποία και βρίσκεται δεν του δίνει πλέον τη σιγουριά που θέλει και το status του τίθεται εν αμφιβόλω.

Παντελής Χατζηδιάκος: «Ψήνεται» πλέον για Ελλάδα!

Έτσι η προοπτικής της Super League 1, έχει αρχίζει και ωριμάζει για τα καλά στο μυαλό του και δε θα μας κάνει καμία εντύπωση να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην πατρίδα του.

Ο Παναθηναϊκός όπως σας είχαμε αποκαλύψει, είναι αυτός που δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ η ΑΕΚ είχε προσπαθήσει να τον φέρει πέρσι, ωστόσο η περίπτωσή του τελικώς δεν προχώρησε.

Ωστόσο στα 27 του, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για κάθε ελληνική ομάδα που στοχεύει ψηλά, τόσο εντός, αλλά και εκτός συνόρων.

Το ποδόσφαιρο του Αλόνσο θέλει… γερό στομάχι και ποιότητα ειδικά για την αρχή

Previous article

«Έτσι φτάσαμε στο έβδομο»: Έδειξε τον… δρόμο σε πάνω από 1000 προπονητές ο Αταμάν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.