0

Η έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό ήταν εξ’ αρχής δεδομένο πως θα έκανε την ομάδα να στραφεί πιο έντονα στην αγορά της Αμερικής, αφού ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει περάσει από το Μεξικό, έχει αναλάβει την Εθνική της χώρας του και γενικά γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτή την ήπειρο.

Όπως προκύπτει λοιπόν από το ρεπορτάζ, οι παίκτες που απασχολούν το «Τριφύλλι» για την μεσοεπιθετική γραμμή προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, ακόμα και εάν η πραγματικότητα στην κάθε υπόθεση απέχει από αυτά που αναφέρουν τα δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Το σίγουρο είναι πως ο Κρίστιαν Παβόν βρίσκεται αρκετά ψηλά στην «πράσινη» λίστα και μάλιστα η αποχώρησή του από την Γκρέμιο θεωρείται δεδομένη, με την αρμάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να παρακολουθεί τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο μυαλό του «πράσινου» τεχνικού υπάρχει και ο Πελίστρι, τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά από την Εθνική, ενώ πλέον στο ρεπορτάζ υπάρχει και το όνομα του Μεξικανού Σέζαρ Χουέρτα, ο οποίος απασχολεί και την ΑΕΚ. Οι συμπατριώτες του γράφουν ακόμα και για τον Αντούνα, όμως ο τελευταίος μοιάζει να έχει βγει από το «κάδρο».

Όπως και να ‘χει όμως, η προτίμηση του Παναθηναϊκού στην αγορά της (Λατινικής κυρίως) Αμερικής είναι ξεκάθαρη, μιας και οι παίκτες που έχουν… παίξει ως τώρα για τις θέσεις των εξτρέμ προέρχονται από εκεί.

Αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της Φλαμένγκο ο Μπαρμπόσα, που εξετάζει ο Παναθηναϊκός

Previous article

Πρωτοφανής υβριστική ανακοίνωση από την Θύρα 7 σε Γιαννακόπουλο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.