0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε κατά του Ολυμπιακού με συνεχόμενα stories στο Instagram.

Απίστευτες ατάκες είπες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Ολυμπιακό και τις καταγγελίες που έχει δεχθεί απειλώντας ακόμη και ότι θα «αγοράσει την ομάδα»!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τράβηξε τα βλέμματα με 3 συνεχόμενες ιστορίες που δημοσίευσε στο Instagram του στις οποίες κάνει επίθεση στους «απέναντι».

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ατάκες «φωτιά». Χαρακτηριστικά δήλωσε στην αρχή ότι «M’ αυτά που κάνετε θα έρθω να σας πάρω και το ΣΕΦ, μην σου πω Ότι θα βάλω και από το πουθενά να έρθουν να σας αγοράσουν και την ομάδα και να την κάνω παράρτημα, να είναι Παναθηναικος Β‘».

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτός θα συνεχίσει να επενδύει στη ομάδα, να φέρνει παιχταράδες και να φτιάχνει γηπεδάρα ενώ αυτοί (προφανώς εννοώντας τους Αγγελόπουλους) κάνουν καταγγελίες σε όποιο κώδικα υπάρχει.

«Ο καθένας με τις επιλογές του», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να συνεχίσει τε λεγομένα του:

«Και έχω και μία απορία, αν με ακούει κάποιος νομικός που να με ακολουθεί, μπας και μπορέσει να μου τη λύσει. Επειδή η βία, απ’ όσο ξέρω, δεν είναι μόνο ούτε η σωματική, είναι και η ψυχολογική, είναι και η λεκτική και η λεκτική μέσα από το διαδίκτυο. Επειδή βγαίνουν τιμωρίες…

Το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό αφήσανε τον Σλούκα να φύγει και όλο το ίντερνετ βρίζει τη διοίκηση και τον προπονητή του Ολυμπιακού. Όταν λέω το ίντερνετ, εννοώ φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αυτό θεωρείται προτροπή σε βία; Δηλαδή θα μπορούσα να τους κάνω καταγγελία ότι αφήσανε τον αθλητή τους με ασέβεια να φύγει, άρα αυτή τη στιγμή υπάρχει πολλή μεγάλη λεκτική βία στο ίντερνετ. Αν γίνει και με κανέναν άλλον παίκτη αυτό. Θεωρείται βία αυτό; Θεωρείται προτροπή σε βία; Τι λέει;»

 

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Σέζαρ Χουέρτα!» (Vid)

Previous article

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ξενόπουλος – Συνεχίζει στην Κηφισιά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.