0

Τα 23 γκολ (9 ασίστ) του Φώτη Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την σεζόν 2023-24, φτάνουν για να ρίξουν μπόλικη «χρυσόσκονη» στο όνομά του, να εκτοξεύσουν την μετοχή του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο κι ενώ συγχρόνως αυξάνουν – μέρα με τη μέρα -των κλαμπ των «μνηστήρων» για την απόκτησή του.

Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός πως το Τριφύλλι έχει υψώσει απαγορευτικό στην προοπτική πώλησης του 24χρονου επιθετικού το φετινό καλοκαίρι, το οποίο θα απέσυρε αποκλειστικά και μόνο για μια πρόταση – μαμούθ που θα τινάξει την…μπάνκα στον αέρα!

Πρόταση που επί της ουσίας θα ξεπερνά τις δύο προσφορές της Ίπσουιτς (22,5 – 25 εκατ. ευρώ) που έπεσαν στο γραμματοκιβώτιο του Παναθηναϊκού κι έφεραν στην…ούγια την υπογραφή του τεχνικού της ομάδας, Κίραν ΜακΚένα χωρίς όμως να αποδειχτούν αρκετές ώστε να στείλουν τον Ιωαννίδη στο Νησί για λογαριασμό των «Αγροτών».

Εσχάτως και σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ένα ακόμα κλαμπ από την Premier League, πραγματοποιεί focus στον «μπόμπερ» του Παναθηναϊκού και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Η Λέστερ εξετάζει προσεχτικά και διεξοδικά όλα τα δεδομένα με επίκεντρο τον Ιωαννίδη και κατά πόσον είναι εφικτή η αγορά των δικαιωμάτων του απ΄το Τριφύλλι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σημειωτέων πως οι «Αλεπούδες» πήραν live…γεύση από τον Έλληνα άσο, κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν τσεκάροντας ιδίοις όμμασι τις επιδόσεις του με τη φανέλα των «πρασίνων» και αποθηκεύοντας το όνομά του στην ατζέντα τους.

 

«Ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση για Παβόν ο Παναθηναϊκός»

Previous article

«Μάγεψε» στο Copa America ο Πελίστρι που θέλει ο Παναθηναϊκός (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.