0

«Για τον Παβόν έχει γίνει ήδη μια πρόταση από την ελληνική ομάδα, η οποία όμως απορρίφθηκε γιατί το ποσό ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έδωσε η Γκρέμιο για να τον υπογράψει.

Τώρα, ο Μπρούνο Σοάρες αποκαλύπτει ότι η ομάδα μπορεί να δεχθεί μια νέα πρόταση για τον αθλητή. Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Εάν γίνει αυτό, υπάρχει πράγματι πιθανότητα ο παίκτης και η ομάδα να πειστούν για το “deal”. Απόδειξη για αυτό είναι ότι η πιθανή αποχώρηση έχει κάνει την ομάδα να ψάχνει ήδη αντικαταστάτη στο μεταγραφικό παζάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά το «br.bolavip.com».

Υπενθυμίζουμε πάντως πως παρά το δεδομένο ενδιαφέρον του «Τριφυλλιού», μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε η ύπαρξη της πρώτης πρότασης για την οποία κάνουν λόγο οι Βραζιλιάνοι.

Το Who is Who

Ο 28χρονος Αργεντινός αγωνίζεται στην βραζιλιάνικη ομάδα από τον Φεβρουάριο, όταν πήρε μεταγραφή έναντι 3.5 εκ. ευρώ από την Ατλέτικο Μινέιρο και έκτοτε έχει καταγράψει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 2014 από την Ταγιέρες, ενώ έχει περάσει από Μπόκα Τζούνιορς, Κολόν, Λος Άντζελες και φυσικά την Ατλέτικο Μινέιρο, στην οποία αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2022.

Τα καλύτερα χρόνια του ήταν αυτά στην Μπόκα, με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 164 φορές και μέτρησε 36 γκολ και 40 ασίστ, αποτελώντας έναν από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες της ομάδας και «εκτοξεύοντας» την χρηματιστηριακή του αξία ακόμα και στα 20 εκατ. ευρώ, το 2018.

Παράλληλα είναι και 11 φορές διεθνής με την Αλμπισελέστε, δίχως να έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει.

Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή, αφού έχει την ικανότητα να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό εξτρέμ (αυτή είναι η φυσική του θέση), όσο και στην δεξιά πτέρυγα αλλά και πίσω από τον φορ.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ξενόπουλος – Συνεχίζει στην Κηφισιά

Previous article

Focus της Λέστερ για τον Ιωαννίδη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.