0

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει δεδομένα έναν εξτρέμ κι εκτός απροόπτου και δύο. Σε τι θέση βρίσκονται οι Αϊτόρ, Μαντσίνι, Λημνιός, Βέρμπιτς.


Το πέρασμα του Φατίχ Τερίμ άφησε πολλά ερωτηματικά.

Ο Παναθηναϊκός παρά την αποχώρηση του Μπερνάρ και του Παλάσιος έχει τέσσερις παίκτες που μπορούν να παίξουν στα φτερά και θα πάρει όχι μόνο έναν, αλλά δύο εξτρέμ.Ο δεύτερος πάντα με τα έως τώρα δεδομένα.

Οι παίκτες που θα έρθουν θα έχουν φυσικά την έγκριση του Ντιέγκο Αλόνσο, οπότε θα είναι και σε «πλεονεκτική» θέση στην εκκίνηση. Στο ρόστερ, όμως, υπάρχουν και οι Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Λημνιός.

Οι δύο πρώτοι έχουν ένα συμβόλαιο με καλά χρήματα, ο Μαντσίνι είναι πάντα ένας χρήσιμος παίκτης και ο Λημνιός ήρθε τον Γενάρη ως μία έξτρα λύση, ενώ είναι κι Έλληνας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη λίστα και στην Ευρώπη.

Ο Τερίμ, ωστόσο, ακύρωσε τον Αϊτόρ, δεν είχε βασικούς ρόλους στους Λημνιό, Μαντσίνι, ενώ ο Βέρμπιτς πήρε ορισμένες συμμετοχές, αλλά κι αυτός δεν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Τώρα οι τέσσερις παίκτες με τον Ντιέγκο Αλόνσο ουσιαστικά καλούνται να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Οι Μαντσίνι, Αϊτόρ ήταν στις προπονήσεις από την πρώτη στιγμή και έχουν ήδη δει πως δουλεύει ο Αλόνσο. Ο Λημνιός μπήκε στην τρίτη μέρα της προετοιμασίας στο Σλάντμινγκ και ο Βέρμπιτς μετά και την πρόκριση της Σλοβενίας θ’ αργήσει κι άλλο.

Καταρχάς, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η παρουσία του Βέρμπιτς δεν είναι δεδομένη. Ο διεθνής εξτρέμ τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό δεν έχει δώσει αυτό που μπορεί και περίμενε και η ομάδα. Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου κι όλα είναι πιθανά. Ο Αϊτόρ επίσης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Οι τέσσερις εξτρέμ, λοιπόν, όσο είναι στο «τριφύλλι» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Αλόνσο και να διεκδικήσουν θέση βασικού. Θα συναγωνιστούν δύο συμπαίκτες που θα έρθουν και αυτή η μονομαχία μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Αλόνσο θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε έξι ποδοσφαιριστές. Ειδικά αν η ομάδα βρεθεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα πρέπει όλοι να είναι σ’ εγρήγορση και να δίνουν ανάσες, διατηρώντας παράλληλα ανταγωνιστική την ομάδα.

 

Δανεικός επίσημα στον Άρη από τον Παναθηναϊκό ο Μαντζούκας

Previous article

Ιταλικό δημοσίευμα: «Θέλει να φέρει πίσω τον Χατζηδιάκο ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.