0

Ο Άνταμ Τσέριν ανεβάζει διαρκώς το κασέ του με τις εμφανίσεις του στο Euro 2024 και ο Παναθηναϊκός έχει το δικό του πλάνο για τη διαχείριση του Σλοβένου μέσου, όταν αυτός θα ενσωματωθεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Εντυπωσιακός, πληθωρικός, ουσιαστικός. Η ελληνική γλώσσα περιέχει αρκετά επίθετα για να περιγράψουν την απόδοση του Άνταμ Τσέριν, στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Αγγλία στο Euro 2024. Διότι κατά γενική παραδοχή, ο 25χρονος μέσος του Παναθηναϊκού τα κατάφερε περίφημα απέναντι σε αντιπάλους της ποιότητας των Μπέλιγχαμ, Ράις και Γκάραχερ και βραβεύτηκε με τον άτυπο τίτλο του MVP.

Με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Γερμανίας, ο Τσέριν θα προσελκύσει την προσοχή ομάδων του εξωτερικού. Ο Σλοβένος χαφ έχει πολύ καλή φήμη και πλέον, το όνομα του θα γραφτεί σε περισσότερα μπλοκάκια και θα ανοίξουν νέοι φάκελοι παρακολούθησης για την εξέλιξη του.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adam Gnezda Cerin (@adam.gc)

Επίσης, ο Τσέριν δικαιώνεται για την απόφαση του να απορρίψει την πρόταση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, επικαλούμενος τη συμμετοχή του στο Euro 2024 με τη Σλοβενία. Παρά τα λεγόμενα του μάνατζερ του Αμίρ Ρούζνιτς περί συμφωνίας, ο Τσέριν ουδέποτε αποδέχτηκε την πρόταση της πρωταθλήτριας Κροατίας και είχε αφοσιωθεί στο τουρνουά.

Σε ότι αφορά τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, χαίρονται για την πρόοδο του Τσέριν. Ούτε ανησυχούν με την αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας του ποδοσφαιριστή τους, ο οποίος πια θα κοστίζει περισσότερα εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με τον Μάιο. Αντιθέτως, αυτή η άνοδος χαροποιεί ιδιαιτέρως τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός έχει ισχυρή δέσμευση με τον Τσέριν, με το συμβόλαιο του παίκτη να λήγει σε δύο χρόνια, στις 30 Ιουνίου του 2026. Επιπροσθέτως, ναι μεν ο Τσέριν επιθυμεί να επιβραβευτεί για τη σημασία του για το club με πλουσιοπάροχες αποδοχές, όμως δεν έχει εκφράσει τάσεις φυγής και απολαμβάνει την παραμονή του στην Αθήνα.

Άλλωστε, η προτεραιότητα των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να κρατήσουν τον 25χρονο άσο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για καιρό. Ο Παναθηναϊκός θα προτείνει στον Σλοβένο επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2027 ή του 2028, με αμοιβή που θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ετησίως. Ο Τσέριν είναι χαμηλόμισθος και αυτή η αδικία επιβάλλεται να διορθωθεί.

Όταν ο Τσέριν ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, θα έχει αμέσως αναλυτικές συζητήσεις με τον προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο και με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο πρώτος για να του εξηγήσει τον ρόλο του και ο δεύτερος για να μεταφέρει στον παίκτη τις σκέψεις της διοίκησης.

Βέβαια, υπάρχει το εμπόδιο του Αμίρ Ρούζνιτς. Με τον οποίο έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ στο Τριφύλλι και δεν έχουν τις καλύτερες διαθέσεις απέναντι του. Από την άλλη, είναι ο ατζέντης του Τσέριν και είναι πολύ δύσκολο να μην αναμειχθεί στη διαπραγμάτευση. Μένει να φανεί πως θα διαχειριστούν από την ΠΑΕ αυτή την παράμετρο.

Ποιες είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες που έχει ο Παναθηναϊκός

Previous article

Νικολογιάννης: «Ο Αλόνσο έχει τσεκάρει Ντραγκόφσκι – Προσεκτική η επιλογή εξτρέμ, ίσως να μην προλάβει την Αυστρία»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.